2777
2789
ناهار آبگوشتدرمورد آینده من چ حسی داری حافوزلیق

نوش جونتون

تو خوشگل مانی بند بند جون منییی

خب آیندت همه چی خوب پیش میره این روزا یکم بی حوصله ای و روحت خسته بوی زن زندگی میدی

بچه ها نخندینا ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامعاقبت من و محمدامین جونم؟

درود 

خدا بزرگه آدم میمونه چی بگه 

مشاالله به اسم کاربریت 

نه انشاالله که بهم برسید حس شما در مقابل آقا محمد امین بیشتره خیلی زیاد

بچه ها نخندینا ...

ممنونم عزیز دلمولی اتفاق بد چطور میتونه به سود من باشه

عزیزم منظورم نتیجه اون اتفاقه 

یه شکست که بعدا میفهمی اصلا به ضررت نبوده یا اون جوری که تو فکر میکنی شاید پیش نرفته باشه ولی خیلی به صلاحت بوده تا اینکه اینجوری که میخواستی پیش بره

بچه ها نخندینا ...

عزیزم این کارت حرامه وشرک حساب میشه فقط خدا از عالم غیب اطلاع داره حتی به صورت حدس زدن هم نگو فداتشم

درسته جانم حرفتاتون ولی حس ششم یه چیزی که توی وجود انسان ها هست و کاری به درست و غلطش ندارم ولی ثابت شده که وجود داره و فقط یه حسه 

من فا.لگیر و دعا نویس و آینده بین نیستم فقط حسمو میگم و حرفاتون کاملا درست و قابل احترامه

بچه ها نخندینا ...

درود خدا بزرگه آدم میمونه چی بگه مشاالله به اسم کاربریت نه انشاالله که بهم برسید حس شما در مقابل آقا ...

چرا گفتید آدم میمونه چی بگه؟ 

لطفا هرچی به دلتون افتاده رو رک و راست بگید 

مهمه برام

ممنونم ازتون