2777
2789
عنوان

چطور می تونم کاری کنم یه نفر دوباره نماز بخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 47 پست

شما نمیتونی مجبورش کنی
اعتقادات هرکس ب خودش مربوطه و قابل تغییر نیس
اون ب این باور رسیده ک نماز خوندن تاثیری توی دنیاش نداره
شما باورت چیز دیگست
همونطور ک اون شمارو وادار ب بی نمازی نمیکنه شمام نباید مجبورش کنی ب نماز خوندن

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
 منم یه مدت چیزی نگفتم شاید درست بشه ولی داره بدتر میشه.حتی گاهی سر این چیزا باهم بحث می کنیم.ا ...

كاملا همينطوره منم يه مدت نگفتم ، بعد كم كم گفتم وقتي تو هم نماز ميخوني خوشحال ترم ، مشكلات كمتره و رزقمون بيشتر و اين حرفا .... ولي نشد . يه مدت خيلي ناراحت بودم ولي الان ديگه برام مهم نيست . ميگه من به كسي كار ندارم و براي كسي تعيين تكليف نمي كنم . كه راستم ميگه واقعا همينطوره 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم هم دیدم.حتی من باشوهرم سر چادر باهم اختلاف داریم بعد ازدواج گفت دوست دارم چادر سرت کنی هزار بار ...

اره واقعا چادر ملاک نیس ولی اینکه دروغ میگه و در مورد ادما حرف میزنه خب خیلی بده ممکنه باعث شه به دیگران ضرر برسونه اول یه فکری این موضوع کن و باهاش صحبت کن اما با ارامش، راجب نماز نمیدونم چی بگم اما من یه مدت نماز نمیخوندم یه چند وقت بود همش تو خواب میدیدم که دارم نماز میخونم متاسفانه خوابم رو جدی نگرفتم خلاصه که چند بار خوابم تکرار شد و من بازم جدی نگرفتم با اینکه من خوابام راسه و همیشه تعبیر میشه و توش نشونه هس جدی نگرفتن خوابم باعثم که مشکل بزرگ توسط همون ادمای به ظاهر مومن برام پیش بیاد و هنوز که هنوزه با اون مشکل درگیرم میخوای این پستم رو برای همسرت تعریف کن تا شاید به خودش اومد

جولیا78 عاشقتم 😍😚