2777
2789

همسرم ادم معتقدی بود باهم مسجد میرفتیم تو خونه باهم نماز می خوندیم سر خیلی چیزا مقید بود.الان که همه دارن به اسم دین همه کاری می کنن کلا برگشته اوایل کاهلی می کرد برا نماز الان دیگه میگه قبول ندارم.بماند که اعتقادش ضعیف بوده یا نه قضاوت نکنید فقط بهم راهکار بدید برگرده.

میگه برام دلیل بیار اصلا واقعا خدا گفته یا مثل چیزای دیگه یه عده از خودشون در اوردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خیلیا مثل شوهرشما همه  چی کنار گذاشتن خجالت آوره اگه بگم خودمم یه زمانی اینجوری شدم ولی یه مشکل جدی برام پیش اومد ودوباره رجوع کردم به قرآن ونمازخوندن مشکلم حل شد

خیلیا را میشناسم که مثل همسر شما قبلا اعتقاد داشتن الان ندارن

برای سلامتی اقا امام زمان یک صلوات بفرستید لطفا فراموش نکنید با هر گناهی که از ما سر میزنه دل اقای مهربونمون میشکنه برای تعجیل در ظهور لطفا از خودسازی خودمون شروع کنیم

منم دوس دارم شوهرم مثل بابام وداداشم وشوهرخواهرام روزه بگيره وقتي اطرافيام ميپرسن شوهرت روزس ميگيم نه خجالت ميکشم ،چ راهي هست دلشوبه روزه گرفتن گرم کنم ،نمازميخونه ولي لحظه اخر

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي