2777
2789
عنوان

شوهرم خواهرشوهرم كه باهاش قهرم رو واسه افطار دعوت كرده خونمون🤨😣

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 56 پست

نه دیگه عذرخواهی کرده و همسرتونم برخورد کرده. درسته کارش خیلیییی بد بوده اما کش دادن موضوع از جانب شما هم صورت خوشی نداره. 

ادامه بدید قطعا همسرتون دیگه از اینجا به بعد خواهرش رو حمایت کرد راجع به این موضوع و خیلی بد میشه براتون.

😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام فوت كرده بچه ها واسه همين كينه گرفتم بددد

نه عزیزم اینجوری اون خیلی معذب می شه به هر حال مهمونه. در حد معمولی احوالپرسی کن و صحبت کن که خانومیتو ببینن. اگه هم خیلی دلخوری بعد این رابطه و کم کن. 

واي دست رو دلم گذاشتي نميدونم چجوري رفتار كنم

خدارحمت کنه پدرتومنم پدرم چندماهه فوت کرده.درکت میکنم.ولی ازین به بعدزیادباهاش گرم نگیربزاربفهمه کارش بدبوده خودش بیادطرفت 

بابام فوت كرده بچه ها واسه همين كينه گرفتم بددد

ی چیزی میگم عزیزم هیچ وقت نزار دوستت بفهمه دشمنت کیه 

بر عکس تو من از کسی ک بدم میاد بیشتر تحویلش میگیرم نمیخوام کسی بفهمه ازش بدم میاد چون بعدا همین چیزا دردسر میشن واسه ادم

ادب شده حتما اگه اومد یکم سر سنگین باش ولی ن خیلی بزار خودش بیشتر باهات حرف بزنه ولی بخشش از بزرگانه کینه اگه داری داشته باش ولی بروز نده ب وقتش جبران کن سیاست داشته باش 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

حاره روزه هستن همشون پس شد جوجه و برنج و مخلفات با اش يا حليم!؟كدومش!؟؟؟ بعدشم روائيا باميه با چاي ...

بستگی داره بیین آش رو بیشتر دوست دارن یا حلیم. هر کدوم رو میپسندن اونو بخرید.

بله منوتون خوبه. قبول باشه انشاله.

😊😊😊