2777
2789
عنوان

شوهرم خواهرشوهرم كه باهاش قهرم رو واسه افطار دعوت كرده خونمون🤨😣

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يعني اومد خونمون باهاش سرسنگين نباشم!؟

نه

مهمونه با روی خوش ازش پذیرایی کن

اگر زنی رنگ شاد بپوشد رژ لب بزند ، و کلاه عجیب و غریبی سرش بگذارد ، شوهرش با اکراه او را با خودش به کوچه و خیابان می برد . ولی اگر کلاه کوچکی بر سرش بگذارد و کت و دامن خیاط دوز تن کند شوهرش با کمال میل او را بیرون> می برد و تمام مدت به زنی که لباس رنگ شاد پوشیده و کلاه عجیب و غریب سرش گذاشته و رژ لب زده است خیره می شود !!!

مگه پدر ادم کم کسیه که هر نادونی بهش توهین کنه بعدم معذرت خواهیه غیر مسقیم گفت غلط کردمم بازم نباید بهش رو بدی تا دیگه از این شکر قهواه ایا نخوره💩

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
خيلي ناراحتممممم دوست ندارم بياد خونم اگه اومد بنظرتون چجوري رفتار كنم چيكار كنم

خب فهمیده اشتباه کرده عذرخواهی هم کرده دیگه کوتاه بیا

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

دیگه وقتی تو این ماه سفره افطار میندازیو مهمون دعوت کردی سر سفرت گذشت کن اونم حتما از کار خودش پشیمو ...

دقیقا نمیشه رفت وامدنکرد چون شوهرواقعا ازادم دورمیشه هرچی بی تفاوت باشی به کارای خانواده همسر برای ادم بهتره بخاطرشوهربازدخیلی چیزارونادیده گرفت .مطنینن اوناهم ببینن برات مهم نیست دیگه بیخیال اذیت کردن میشن.فقط صبوری و بی اهمیت رودن جواب میده.

بابام فوت كرده بچه ها واسه همين كينه گرفتم بددد

غلط کرده توهین کرده

من پدرشوهرم یبار یه چیز کوچیک راجع پدرم گفت انقد اون روم بالا اومد اونم مهمونی بود کل فامیلم بودن فرداش خودش زنگ زد معذرت خواهی کرد با این حال هنوز دلم باهاش صاف نشده 

واقعا اینا خودشون چی فرض میکنن محل سگم نده بزار خیلی عالی همه بفهمن حق توهین به هیچ یک از اعضا خانوادتو ندارن

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
بچه ها منم ب شوهرم گفتم من غذا نميپذم فقط برنج ميزارم خودت جوجه كباب كن با سالاد و سبزي و دوغ خوبه ا ...

سوپی آشی چیزی هم درست کن مهمانن حداقل ب حرمت ماه مبارک از صبح چیزی نخوردن گناه دارن

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه