2777
2789
عنوان

شوهرم خواهرشوهرم كه باهاش قهرم رو واسه افطار دعوت كرده خونمون🤨😣

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 56 پست
بگم شوهرم آش رشته هم بخره يا حليم از بيرون!؟

خودت بپز عزیزم اگه دل ندی نمی تونی توی مهمونی رفتارتو کنترل کنی

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

واي دست رو دلم گذاشتي نميدونم چجوري رفتار كنم

ب احترام همسرت و شخصیتی ک داری و ب عنوان خواهر همسرت درست رفتار کن اما سرد و گرم نگیر انگار ک هست ولی در عوض نیست بهش رو نده بذار بدونه که خط قرمزایه زندگیت برات مهمن

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بپز عزیزم اگه دل ندی نمی تونی توی مهمونی رفتارتو کنترل کنی

دو تا بچه كوچيك دارم يكي فضول يكي هم داره دندون در مياره عمش گريه ميكنه و منو ميخواد

واسه همين مجبورم

بنظرت حليم خوبه با منو يا سوپ بزارم

بچه ها جوجه خوبه كباب كنه شوهرم يا بگم مرغ بريون از بازار بخره!؟؟؟؟؟؟

ن جوجه خوبه 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

دو تا بچه كوچيك دارم يكي فضول يكي هم داره دندون در مياره عمش گريه ميكنه و منو ميخواد واسه همين مجبو ...

هر سه خوبن ببین کدوم رو بیشتر دوست دارن همونو تدارک ببین

نمیان کمکت؟

هر سه خوبن ببین کدوم رو بیشتر دوست دارن همونو تدارک ببین نمیان کمکت؟

نه فكر نكنم همون ميزنن بهتره واي بعدش حسابي ب كار ميگيرمشون😂😂كاري هم ندارم جوجه هارو كه از صبح ميزارم تو مواد يك برنج و سالاد و مخلفاته حليم ك از بيرون ميگيره جوجه هم همسرم اماده ميكنه تا قبل اينكه بيان هم سفره رو كامل ميچينم كه اومدن ديگه سريع غذارو بكشم افطار كنن بعدشم و چاي و زولبيا باميه و ميوه

نه فكر نكنم همون ميزنن بهتره واي بعدش حسابي ب كار ميگيرمشون😂😂كاري هم ندارم جوجه هارو كه از صبح ميز ...

پس نکنه قراره ظرفم بشوری سکانس پایانی مهمانی مختص مهمانه ک بشوره و حمع کنه😀بسیار عالی شربت خاک شیر هم خوبه عطش رو برطرف میکنه

پس نکنه قراره ظرفم بشوری سکانس پایانی مهمانی مختص مهمانه ک بشوره و حمع کنه😀بسیار عالی شربت خاک شیر ...

اره اونم خوبه ميخواستم دوغ و نوشابه بگيرممم كدوم بهتره ك در كنارش خاك شير هم بزنم و باهم بسازن

گلم حالا که پشیمونه ببخشش،به ویژه که تو ماه عزیز هم هستیم.میدونم اشتباه کرده ولی نذار قلب قشنگت با کینه تیره بشه.این چیزها پیش میاد که بعضی وقتها ادم خون به مغزش نمیرسه و گستاخی میکنه و بعدا که بهش فکر میکنه پشیمون میشه.با بخشش هیچوقت کوچیک نمیشی بلکه بزرگی و شخصیتت رو نشون میدی.

اره اونم خوبه ميخواستم دوغ و نوشابه بگيرممم كدوم بهتره ك در كنارش خاك شير هم بزنم و باهم بسازن

نوشابه چون دوغ تشنگی میاره اونم با کباب ک بدتر میشه

استارتر خوشم اومد از رفتارت میدونی چرا

اخه با اینکه ازشون دل چرکینی ولی میخوای سنگ‌تموم بزاری افرین بهت

استارتر خوشم اومد از رفتارت میدونی چرا اخه با اینکه ازشون دل چرکینی ولی میخوای سنگ‌تموم بزاری افرین ...

همین رفتارمه که باعث شده اونا ازم سواستفاده کنن فکر کنن وظیفست ولی من کلا دشمنمم بیاد خونم سنگ تموم میزارم در حد توانم