2777
2789

سلام دوستان.قبلیکه مشکلموبگم ، باید بهتون بگم کاربر جدید نیستم، کاربری دیگه ای دارم حالا نه چندان معروف اما قدیمی،اینو برا اونایی گفتم که میگن تا عضوشدی تاپیک زدی😊.

خیلی دلم شکسته بعد ده سال زندگی مشترک موفق که هم خودم هم بقیه مارو لیلی مجنون میدونستن شوهرم دیشب منو شکست خورد کرد،گفت تو این ده سال فقط تحملت کردم😢😢هرچی از دهنش درمیومد سر ی بحث کوچیک بهم زد

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا انتظارشو ازش نداشتم،شکستم،برام تموم شد مردم،اغراق نمیکنم تاساعت دوازده شب فقط زجه زدم دست خودم نبود درکم کنید.فقط دیگه نمیخوام ببینمش یک شبه عشقم نفرت شد.یه چشم اشکه ی چشم خون.چطور نفهمیدم دوسم نداشته فقط تحمل بوده.

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

حرفی ک تو دعوا گفته رو باور نکن 

من و شوهرم تو دعوا خیلی چیزای بدی بهم میگه 

اما بعدش عذرخواهی می کنه و میگه چون خیلی عصبانی بوده حرف بد زده 

آگه همیشه باهم خوب بودبن 

پس الکی  گفته تحمل کرده ده سال 

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 

بعضی مردا تو عصبانیت یه چیزایی میگن بعد که اروم شدن بهشون بگی اصلا یادشون نیس این حرفو زدن یا نه 

زیاد حرفای مردا تو عصبانیتو جدی نگیر 

شوهر منم عصبی باشه میگه هاااااااا من هنزفری میزارم تو گوشم آروم که میشه خودش میاد عزرخواهی😂

مردا همشون همینن فقط نیاز پایین برطرف بشه دیگه خرشون از پل گذشته

اینجوری نیست

احتمالا مردی که باشما طرف بوده فقط نر بوده نه مرد پس همه رو به یک چشم نبینید

take it easy! But...take it
واقعا انتظارشو ازش نداشتم،شکستم،برام تموم شد مردم،اغراق نمیکنم تاساعت دوازده شب فقط زجه زدم دست خودم ...

چرا دوست نداره داره نداشت تحملت نمیکرد تحمل کردنم از دوست داشتنه دیگه مثبت اندیش باش عزیزم

چرا کشتیش؟😡 لواشکامو خورد😒پس آزادی 😄