2777
2789
عنوان

کسی هس بیاد درد دل کنم باهاش😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 53 پست
میخام چندروز با بچه ها برم سفر بنظرتون خوبه؟تا حالا نرفتم اما اشتباه گردم.پیش پدرمادرم

به نظرم فکر خوبیه یه چندروزی از هم دور باشین اینطوری اعصاب هر دو شما یه کم آروم میشه ، ولی بهش نگو که برای قهر میری

بگو یه چندروزی میرم مسافرت خونه بابام ، نیاز به استراحت دارم ، آروم تر که شدم برمیگردم .

اونم تو این مدت به حرفاش بیشتر فکر میکنه ، نبود شما و جای خالیتون و حس میکنه حتما😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزی که شمامیگیدخیلی عادیه همه توی دعوامیخوان یه چیزی بگن که طرفوبچزونه اگه داره منت کشی میکنه بدون الکی یه چیزی گفته ولی توزودکوتاه نیا بروخونه پدرمادرت ولی به اوناهیچی نگوفقط بگواومدم دیدنتون خسته شدم توخونه یه جوری رفتارکن که اولین وآخرین بارش باشه

این چیزی که شمامیگیدخیلی عادیه همه توی دعوامیخوان یه چیزی بگن که طرفوبچزونه اگه داره منت کشی میکنه ب ...

دقیقا منم میخام آخرین بارش باشه.مرسی دوستم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

شوهرمن تاباهم دعوامون می‌شد میگفت زنگ بزن بابات بیادببرت ولی مطمئن بدونن زنگ نمیزنم یه بارزنگ زدم بابام اومد ولی تابابام خواست برسه کلی التماسم کرد منم دیگه نرفتم ولی عادتشوترک نکرد یه باردیگه توی دعوادوباره بهم گفت منم جونه بچموقسم خوردم گفتم یه باردیگه بگی میرم دیگه نگفت

دقیقا منم میخام آخرین بارش باشه.مرسی دوستم

باچهارتا معذرت خواهی کوتاه نیابهش بگوحالاکه داری تحملم میکنی مجبورنیستی ادامه بدی من میرم تاراحت به زندگیت برسی مطمئن باش اگه بخوادت نمیزاره پاتوازدره خونه بیرون بزاری

ن خیلی جدی گفت ،گف برا همین همیشه بحثاروکش نمیدادم.الانم اس داده منت کشی.جوابشو ندادم حالم ازش بهم م ...

خوش ب سعادت ت 

والا شوهر من هرچی از دهان ش میاد میگه اخرش هم من منت کشی می کنم 

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 
شوهرمن تاباهم دعوامون می‌شد میگفت زنگ بزن بابات بیادببرت ولی مطمئن بدونن زنگ نمیزنم یه بارزنگ زدم با ...

خدا نگذره از هرکس دل کسی رومیشکنه.بد دل شکستم.برا قهرنمیرم عزیزم.بگم برا قهر میگه رفتی برنگرد.بعنوان سفر میرم.بخدا اگر کارمند بودم پرتش میگردم بیرون از زندگیم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم