2777
2789
عنوان

کسی هس بیاد درد دل کنم باهاش😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 53 پست
تا الان دعوا زیاد داشتیم این فرق داشت انکار ی آدم دیگه بود

شاید ی مشکلی از بیرون داشت شاید زیاده روی کردی شاید کم کذاشتی شاید دلشو شکستی و اون هم دلتو شکسته خب ! ببخشش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ناراحت نباش ، اکثر مردا همینن ، تو بحث که نون و حلوا خیرات نمیکنن ، خودشون یه حرفی میزنن بعد پشیمون میشن، شوهر منم بارها گفته ، بعد که قهر کردم ، از حرفش خیلی پشیمون شده 

اینطور فرض کن که اگه آدم با مادر و خواهرشم یه جا زیر یه سقف زندگی کنه محاله که اختلاف نظر و حرفی پیش نیاد و از دست هم ناراحت نشین ، شوهر که جای خود داره ، از یه خونواده دیگه با یه فرهنگ متفاوت ، به نظر من تا این بحث و قهر و اختلاف نظرا نباشه آدم به ارزش و بودن طرف مقابل پی نمیبره ، وقتی کمی دور میشی طرف مقابلت متوجه میشه که چقدر دوست داشته،عاشقت بوده و چقدر براش باارزش بودی و قدرتو ندونسته ، 😊

با همه این تفاسیر از کرده خودشون پشیمون میشن . پس به یه زندگی آروم در کنار شوهرت فکر کن🤗

عزیزم اگر دوستت نداشت که کنارت نمیموند اونم ده سال وگرنه که راحت ول میکرد میرفت با یکی دیگه مثل خیلی مردای دیگه دوستت داشته که کنارت مونده صبور باش حتما میاد عذر خواهی میکنه فط شما عجولانه تصمیم نگیر و برخورد نکن سکوت کن خودش متوجه حرف بدش میشه و میاد عذر خواهی

عزیزم باید اول شرایط و خودت بسنجی ببینی تو چه شرایطی بوده که این حرفا زده شده ما خانوما همش باید درک ...

بخدا خیلی بهش توجه میکردم از همه نظر هرچی فکرشوبکنی 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من گاهی شوهرم عصبانی که میشه و چرندیات شو شروع میکنه زیرپوستی میخندم  چون دیگه واقعا دستم اومد ...

مرسی دوستم اما دیگه حتی نمیخام ببینمش.اگه شرایطشو داشتم ی لحظه هم نمیموندم

اصلا ناراحت نباش ، اکثر مردا همینن ، تو بحث که نون و حلوا خیرات نمیکنن ، خودشون یه حرفی میزنن بعد پش ...

میخام چندروز با بچه ها برم سفر بنظرتون خوبه؟تا حالا نرفتم اما اشتباه گردم.پیش پدرمادرم

مرسی دوستم اما دیگه حتی نمیخام ببینمش.اگه شرایطشو داشتم ی لحظه هم نمیموندم

اره الان حست اینه اما یکی دوروز بعد دوباره عشقت برمیگرده سر جاش ازین مشسائل برامن زیاد پیش اومده 

درست میشه عزیزم 

اره الان حست اینه اما یکی دوروز بعد دوباره عشقت برمیگرده سر جاش ازین مشسائل برامن زیاد پیش اومده&nbs ...

امیدوارم الان فقا تنفره.سفر برم بنظرت؟

امیدوارم الان فقا تنفره.سفر برم بنظرت؟

اره سفر خیلی خوبه یکم که از شوهرت دور بشی خودشم‌متوجه میشه نباید اون چرت رو میگفت تو دعوا 

شما هم متوجه میشی چقد شوهرتو دوس داری 😍😍😍

بعضی مردا تو عصبانیت یه چیزایی میگن بعد که اروم شدن بهشون بگی اصلا یادشون نیس این حرفو زدن یا نه&nbs ...

سفر برم چند روز بنظرتون یا ن؟واقعا تحملش برام سخت!

باور نکنحتلا بزار اروم بشین هر دوتون معلوم میشه الکی گفته 

ن خیلی جدی گفت ،گف برا همین همیشه بحثاروکش نمیدادم.الانم اس داده منت کشی.جوابشو ندادم حالم ازش بهم میخوره دیگه.