2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 81 پست
آررررره خیلی گرون شده مدل با مدل فرق داره من تو همین مغازه که الان عکسش و گذاشتم تو امین حضوره امرسا ...

منم یه ماه پیش امین حضور بودم این مدل یخچالو ندیدم 😢که عکسسو فرستادی وگرنه شاید میگرفتم چون خوشم اومد از ظاهرش 

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم انشالله به سلامتی و دل خوش قربونت برم انشالله که عالیه

مرسی عزیزم ❤والا پولم به الجی سامسونگ نرسید 😦خواهر شوهرم برداشته میگه اره فلان مارک نگرفته 😤

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
منم یه ماه پیش امین حضور بودم این مدل یخچالو ندیدم 😢که عکسسو فرستادی وگرنه شاید میگرفتم چون خوشم او ...

پنج میلیون و هفتصد یا هشتصد بود ظاهرش خیلی قشنگ بود حتی از تو عکس قشنگ تره ولی میترسم واسه کیفیتش

من الکترواستیل گرفتم ....یکساله ازدواجـکردم خیلی خیلی ازشون راضی ام....خونه بابام اینا ٧ ساله دارن و خداروشکر انگار تازه خریدن...و خیلی اونا هم راضین...خونه داییم هم دارن خیلی راضین...هم کـــار کن و هم بی صدا

حالا خود دانی ...تجربیات من 

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...

مگه عروس باید یخچال بگیره؟؟؟؟؟

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...
مرسی عزیزم ❤والا پولم به الجی سامسونگ نرسید 😦خواهر شوهرم برداشته میگه اره فلان مارک نگرفته 😤

بگو اگه میتونی برو خودت الان بخر ال جی اون مدلش که ال سی دی داره شده ۴۸ میلیون اون دو تیکه ها مثل این که فرستادم از ۱۳تا۱۷ میلیونه آدم مگه دیوونست بخره تازه گارانتی هم دیگه ندارن این برندا یعنی مشکل داشته باشه باید سیزده میلیون بریزی سطل

پنج میلیون و هفتصد یا هشتصد بود ظاهرش خیلی قشنگ بود حتی از تو عکس قشنگ تره ولی میترسم واسه کیفیتش

من چشم دنبال دوقلو بود به خاطر همین اینو ندبده😯😯اره کیفیتم مهمه خود فروسنده چی میگفت در مورد کیفتش

؟؟

مگه عروس باید یخچال بگیره؟؟؟؟؟

تقسیم کردیم همه خرجا رو ما رسممونه که هیچی نمیبریم جهاز هیچی حتی یه قاشق ولی چون خرجا بالاست و مامان بابام میگن رسمه که رسمه نباید سرت پایین باشه واسه چهار تا وسیله تقسیم کردیم وسیله ها رو 

بگو اگه میتونی برو خودت الان بخر ال جی اون مدلش که ال سی دی داره شده ۴۸ میلیون اون دو تیکه ها مثل ای ...

اره خدایی حالا خوبه خودشم تو عقده از قیمتا خبر داره و هی ناله میکنه 

بگو اگه میتونی برو خودت الان بخر ال جی اون مدلش که ال سی دی داره شده ۴۸ میلیون اون دو تیکه ها مثل ای ...

چیییی ۴٨ میلیون؟؟؟؟؟؟😑😑😑😑😑😑

من چشم دنبال دوقلو بود به خاطر همین اینو ندبده😯😯اره کیفیتم مهمه خود فروسنده چی میگفت در مورد کیفتش ...

میگفت این یخچالش از همه اش بهتره و شیش هفت تا ازش فروختم ناراضی نداشتم 

تقسیم کردیم همه خرجا رو ما رسممونه که هیچی نمیبریم جهاز هیچی حتی یه قاشق ولی چون خرجا بالاست و مامان ...

ما رسم نداریم عــــروس یخچال ببره...ولی باز خداروشکر خانواده ها بچه هاشون رو درک میکنن

میگفت این یخچالش از همه اش بهتره و شیش هفت تا ازش فروختم ناراضی نداشتم 

من اگه بودم میخریدم😃😃