الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من الکترواستیل گرفتم ....یکساله ازدواجـکردم خیلی خیلی ازشون راضی ام....خونه بابام اینا ٧ ساله دارن و خداروشکر انگار تازه خریدن...و خیلی اونا هم راضین...خونه داییم هم دارن خیلی راضین...هم کـــار کن و هم بی صدا
حالا خود دانی ...تجربیات من
سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...❤
سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...❤
بگو اگه میتونی برو خودت الان بخر ال جی اون مدلش که ال سی دی داره شده ۴۸ میلیون اون دو تیکه ها مثل این که فرستادم از ۱۳تا۱۷ میلیونه آدم مگه دیوونست بخره تازه گارانتی هم دیگه ندارن این برندا یعنی مشکل داشته باشه باید سیزده میلیون بریزی سطل
تقسیم کردیم همه خرجا رو ما رسممونه که هیچی نمیبریم جهاز هیچی حتی یه قاشق ولی چون خرجا بالاست و مامان بابام میگن رسمه که رسمه نباید سرت پایین باشه واسه چهار تا وسیله تقسیم کردیم وسیله ها رو
بگو اگه میتونی برو خودت الان بخر ال جی اون مدلش که ال سی دی داره شده ۴۸ میلیون اون دو تیکه ها مثل ای ...
چیییی ۴٨ میلیون؟؟؟؟؟؟😑😑😑😑😑😑
تقسیم کردیم همه خرجا رو ما رسممونه که هیچی نمیبریم جهاز هیچی حتی یه قاشق ولی چون خرجا بالاست و مامان ...
ما رسم نداریم عــــروس یخچال ببره...ولی باز خداروشکر خانواده ها بچه هاشون رو درک میکنن