نیناماه مدیر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 1480 عنوان خرید جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 81 پست بچه ها من میخوام واسه جهازم یخچال بگیرم کسی تا حالا یخچال امرسان داشته؟راضی هستین یا نه با ۶ تا ۸ میلیون چه یخچالی بهتر از این میتونم بگیرم 1398/02/23 | 04:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنیانخانومی عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 3674 خیلی گرونیه کمرمون داره میشکنه کلی حساب کتاب کردیم عقد با جهیزیه حدودی نزدیک ۱۲۰ میلیون میشه اگه عرو ... والله بخدا ده سال پیش هم که اینجوری نبود وضععقدما محضری بودعروسی هم نداشتیملباس و آتلیه رو خوب خرج کردیمهاولی خاله خانباجی بازی نداشتیممیان میخورن میرن هزار جور حرف توش درمیاد شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی تنها محبت است که جاویدانست و باقی
یاسمن98 عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 12315 دوست عزیز به سوال، قیمت وسایل برقی امین حضور نسبت به جاهای دیگه چطوره؟ ما یه جارو گرفتیم الان همه می ... سلام عزیزم ببخشید الان دیدم سوالتو قیمتاش با بقیه جاها یکیه فقط تنوع بالاست نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
laeyer عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 6191 الکترو استیل میگن خوب نیست اصلا میگم اسنوابهتره ولی اختلافشون زیاده 😢😢
laeyer عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 6191 منم مثل خودتم عزیزم قلب درد گرفتم ار مشکلات کاش فقط مالی بود ولی همه چی با هم جمع شده مجردبودم راحت تر بودم همه چیزبود 😢😢
banooyebarfiii عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 14403 خب بخره الکترواستیل مگه چی میشه گرون شده دهبرار من خودم نامزدم شرایطمون سخت شده واااا مگه من گفتم چیزی میشه؟ 😐 منظورم این بود که قبلا با این پول میشد ال جی اونم ساید بای ساید خرید اما الان میشه یه یخچال معمولی ایرانی گرفت لطفا تا لحن طرف مقابلتون رو متوجه نشدید سریع گارد نگیرین😑🤦♀️ نترسم که با دیگری "خـو" کنی تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
banooyebarfiii عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 14403 الکترو استیل بهتر از امرسانه؟ آره بنظرم نترسم که با دیگری "خـو" کنی تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
laeyer عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 6191 واااا مگه من گفتم چیزی میشه؟ 😐 منظورم این بود که قبلا با این پول میشد ال جی اونم ساید بای ساید خرید ... معذرت میخوام 😢😢