منم ماشین لباسشویی دارم خیلی قدیمیه راضیم ممنون که از یخچال گفتید
خواهش عزیزم ....والا ما یخچال و فریزر جدا گرفتیم...از این بالا پایینی ها نگرفتیم
سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره خدایی حالا خوبه خودشم تو عقده از قیمتا خبر داره و هی ناله میکنه
بگو حالا میتونی برو ال جی سامسونگ بگیر بدم میاد از اینجور آدما😑😑😑😑😑😑 زمین گرده عزیزم اصلا توجه نکن مهم خودت و همسرت این حرفا رو بریز دور من یه سال نامزدیم و با این حرفا زهر مار خودم و نامزدم کردم تهش به هیچی نمیرسه از این گوش بشنو از اون در کن
خدارو شکر عزیزم حتما میرم از نزدیک الکترو استیل رو هم میبینم شاید الکترو گرفتم اگه واقعا ۷ سال کار ک ...
منم رو همین حساب گرفتم و خداروشکر خیلی خوبه...البته بازم میگم من یخچال جدا و فریزرشو جدا گرفتم ...اصولا میگن این بالا پایینی ها زیاد کار نمیکنه چون باید موتورش دوکار کنه...واسه همین فشار به موتورش میاد ...
سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...❤
از شیرازیا خبر ندارم ولی ما اینجورییم میگن همین که دخترمون و دادیم کافیه😅تازه هزار تا رسم عجیب غریب دیگه هم داریم که خدارو شکر دیگه داره منسوخ میشه . هنوز یا سریا هستن که اینجور رسما رو اجرا میکنن ولی کمن
عزیزم منم خیلی با خانواده نامزدم مشکل دارم خصوصا با خواهرش ولی زدم بیخیالی و گفتم میرم با مادرش حرف ...
صحبت نکن عزیزم.منو همسرمم دو ماه پیش همین کار کردیم یهو بحث بالا گرفت و الان کلا قطع رابطه کردیم.
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
صحبت نکن عزیزم.منو همسرمم دو ماه پیش همین کار کردیم یهو بحث بالا گرفت و الان کلا قطع رابطه کردیم.
آخه میدونی با همه بدیاش اوایل خیلی باهام خوب بود روز خاستگاری مادرش دستم و بوسید نمیخوام گناه کسی و بشورم ولی رفتم خونه زنداداش نامزدم بعد دو سه روز که زنگ زدم ببینم برنامه یلداش چیه. دیگه مثل قبل باهام نبود همون اول که زنگ زدم حتی درست جواب سلامم رو نداد . بعد دعوا و اینا افتاد . میخوام برم آروم و منطقی باهاش حرف بزنم بگم چی شد یه دفعه ای شاید کاری کردم یادم نمیاد . به نظرت بازم باهاش حرف نزنم؟ چون الان نامزدیمون رو هواست خانواده ها خیلی دلخوری دارن از هم من دوست ندارم جشن عقدم و عروسیم با کینه و ناراحتی باشه