بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه بار توی بحث و دعوا با همسرم خودمو سفت گرفته بودم و اخم کرده بودم که مثلا از موضع خودم کوتاه نیام که متاسفانه یه بادی ازم خارج شد...توی یک صدم ثانیه جفتمون از خنده منفجر شدیم.
یه بارم توی بچگی به حرف مامانم گوش ندادم تو پارک با پسرای محل یه ثانیه حرف زدم از شانس بد مامانم منو دید و فک کرد حالا 3 ساعته با اونام.من خنگم از ترسم پاگذاشتم به فرار(یکی نبود بگه وقتی کاری نکردی چرا بیخودی جو میدی؟))اقا ما فرار مامانم به دنبالم که رسیدم تو خونه رفتم تو حموم.خونمون قدیمی بود و داداشم موتور داشت که دل و جیگر موتورو ریخته بود بیرون توی پارکینگ...مامان منم فقط فحش میداد و میخواست ادبم کنه نمیدونست چی برداره .لوله اگزوز موتور داداشمو گرفت دستش اومد دم حموم عین آرپیچی گرفته بود طرف در حموم و داد میزد بیا بیروووون کاریت ندارم...(این صحنه هارو خواهرم تعریف میکنه که شاهد بوده و از خنده ریسه میرفته.یه 10 دیقه ای طول کشید تا اجیم مامانمو توجیه کنه این وسیله مناسبی برای ادب کردن نیست.)