2777
2789

اینکه اگر کسی پروفایلمونو چک کرد نشون بده یا اعلانش بیاد؟ قبلا یادمه یه تلگرام غیر رسمی بود اگر کسی پروفایل چک میکرد میومد یا اگر کسی پروفایلشو چک میکرد تو یه قسمتی مشخص میشد 

خیر همچین چیزی امکان نداره

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ربات هست 

که اونم فیکه و چندنفر از مخاطبارو نشون میده میگه اینا چک کردن

یه تلگرامم هست با همین ویژگی ک اونم داشتم 

چندتا آشناهامو تو گروهای صیغه یابی عضو کرده بود🤦🏻‍♀️😭😂

من نمی دانستم معنیِ هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دیگر ؟.             

یه ربات هست که اونم فیکه و چندنفر از مخاطبارو نشون میده میگه اینا چک کردنیه تلگرامم هست با همین ویژگ ...

واقعا؟؟؟😑😑😬🤦🏼‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

واقعا؟؟؟😑😑😬🤦🏼‍♀️

اره متاسفانه ؛ ازم مجوز میخواست تا به مخاطبام دسترسی پیدا کنه منم نمیدونستم اینجوری میشه که🤦🏻‍♀️ اجازه دادم 

بعد ۵.۶ نفر از آشناها میگفتن تو گروهای صیغه یابی نوشته بوده که من عضوشون کردم...😂

اره متاسفانه ؛ ازم مجوز میخواست تا به مخاطبام دسترسی پیدا کنه منم نمیدونستم اینجوری میشه که🤦🏻‍♀️ ا ...

واای چقد بدددد

خواستگاری داشتم درحد چت و اینا و بیرون رفتن یه رباتی پیدا کردم آیدی پسره رو بهش دادم‌دیدم کلی کانال برام اورد بالا،ننهجنده عضو کانال صیغه یابی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره متاسفانه ؛ ازم مجوز میخواست تا به مخاطبام دسترسی پیدا کنه منم نمیدونستم اینجوری میشه که🤦🏻‍♀️ ا ...

منم تو کانال صیغه عضوم کردن بعد دیدم عروس عمم جزوشون هست🫤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واای چقد بددددخواستگاری داشتم درحد چت و اینا و بیرون رفتن یه رباتی پیدا کردم آیدی پسره رو بهش دادم‌د ...

رباتش واقعی بود؟؟ 

چی بود اسم رباته؟؟

رباتش واقعی بود؟؟ چی بود اسم رباته؟؟

اره بخدا

یادم نیست چون دلیت اکانت کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رباتش واقعی بود؟؟ چی بود اسم رباته؟؟

یه پست اومده بود برام داخل اکسپلور گفتم‌بیا انجامش بده

دیدم واقعی بود یکم‌ سخت بود کار کردن باهاش،همش خارجی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40