2777
2789
عنوان

هماتومم بزرگ شده

909 بازدید | 7 پست

سلام توروخدا اونایی ک تجربه هماتوم دارن ک ول کن نیس و هی بزرگتر میشه کمک کنن چکار کنم خوب شه؟؟؟؟هماتومم دو برابر شده سایزش... خیییییلی غصه میخورموو گریه میکنم بچم چی میشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم...منم مثل شماهماتوم داشتم....هفته یازدهم باخونریزی شدیدبستری شدم....وهفته سیزده بزگ وبزرگ ترشده بودهماتومم...دوبارع خونریزی ودوباره بستری شدم وایندفعه خوددکترم گفت که بچت سقط میشه....استراحت مطلق کامل کردم وآمپول پروژسترون و.....تااینکه موقع سونوی آنومالی گفتن هماتومت کامل ازبین رفته....ولی خوب تاهفته 37استراحت داشتم فقط حمام ورست شویی....توی 36هفته وشش روزکیسه آبم پاره شدویه دخترخوشکل اومدتوبغلم .صحیح وسالم

سلام عزیزم...منم مثل شماهماتوم داشتم....هفته یازدهم باخونریزی شدیدبستری شدم....وهفته سیزده بزگ وبزرگ ...

سلام عزیزم...من هفته پیشرشونو آنومالی شدم..خداروشکر هماتومم برطرف شده بود :-) آیا ممکنه دوباره هماتوم برگرده؟؟منم فقط دسشویی و حمام میرم بقیش استراحتم..البته تو خونه چندقدمی میزنم و گاهی خودم میرم آب میخورم..