الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه بار تو اتاق بودم درم بسته بعد یه دفعه تو ذهنم اومد که خداروشکر بابام هروقت میخواد تو اتاق بیاد در میزنه خداشاهده اصلا به دقیقه نکشید یه دفعه زااارت دراتاق باز شد دیدم بابامِ😐 من😩
سعی کردم درمورد خودم کلا حرف نزنم لال بشم یا نهایتا میگم مشششششالله😀
ممنونم از تک تکتون ک برام دعا کردین....خدا قبول کنه ختم قران یک هفته ام رو به همتون هدیه میدم ان شاءالله حاجت روا بشید و همیشه دلتون اروم و زندگیتون شاد باشه🙏🌸🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
من هروقت به این فکر میکنم که زندگیم چه خوب شده خیلی وقته دعوا نکردیم ی دعواااا میکنییییم تپل
دقیقاً ینی لازم نیست به زبون بیارم حتی فکرشم بکنم .فرداش دعوا روشاخشه
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
من هروقت به این فکر میکنم که زندگیم چه خوب شده خیلی وقته دعوا نکردیم ی دعواااا میکنییییم تپل
وااای دقیق مث مااا
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍