2777
2789
عنوان

بچه ها تجربه دارین ادم خودشو چشم بزنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 49 پست
منم اینجوریم

واای منم همینجور اولش که عقد کرده بودم میگفتم چقد ماتفاهم داریم و اصلا دعوا نمیکنیم.باورت میشه چننندماه اصصلا صدامونم بالانبرده بودیم براهم!ولی بعدش تلافیش دراومد الان چندماهه قهریم😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار تو اتاق بودم درم بسته بعد یه دفعه تو ذهنم اومد که خداروشکر بابام هروقت میخواد تو اتاق بیاد در میزنه خداشاهده اصلا به دقیقه نکشید یه دفعه زااارت دراتاق باز شد دیدم بابامِ😐 من😩

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁

من!!!😣😣😣😣😣

بد هم چشم میزنم خودمووووو

سعی کردم درمورد خودم کلا حرف نزنم لال بشم یا نهایتا میگم مشششششالله😀

ممنونم از تک تکتون ک برام دعا کردین....خدا قبول کنه ختم قران یک هفته ام رو به همتون هدیه میدم ان شاءالله حاجت روا بشید و همیشه دلتون اروم و زندگیتون شاد باشه🙏🌸🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
من هروقت به این فکر میکنم که زندگیم چه خوب شده خیلی وقته دعوا نکردیم ی دعواااا میکنییییم تپل

دقیقاً ینی لازم نیست به زبون بیارم حتی فکرشم بکنم .فرداش دعوا روشاخشه

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
من هروقت به این فکر میکنم که زندگیم چه خوب شده خیلی وقته دعوا نکردیم ی دعواااا میکنییییم تپل

وااای دقیق مث مااا 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
باباخب اصلا من نمیخام بش فک کنماا ولی خود ب خود تو ذهنم میاد که وای چقدر خوب شد فللن قضیه و بعدش دیگ ...

دقیقا منم بخدا اخه چکار کنیم 😢 داشتم خوب توضیح میدادم برا کسی محل کارم تو دلم گعتم چه خوب توضیح دادم بعد یه ساعت به پته پته افتادم 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
پس خیالم راحت شد خیلیا اینجوری ان همش باخودم میگفتم چقدر چشمم شوره حتما

اخه خیلی بده نمیذاره موفق بشم تو یه کاری یا رابطه حتی چیزی 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
هزاربار.چشم زدم خودمو.بگو ماشاالله لاحول ولاقوه الا بالله

به زبون نمیارم خواهر 😖 فقط از فکرم رد میشه یهوو زاااارت خراب میشه اون موضوع