2777
2789
عنوان

بچه ها تجربه دارین ادم خودشو چشم بزنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 49 پست
من هروقت به این فکر میکنم که زندگیم چه خوب شده خیلی وقته دعوا نکردیم ی دعواااا میکنییییم تپل

دقیقا...😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
ون یکاد بخون گلم ۴قول بخون خدا از هربلایی حفظت میکنه 

باور کن حالا خوبه هر روز چار قل میخونم اما دیروز بعد یه کار خوبی که از پسش اومدم گند زدم تو کار بعدی 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هروقت به این فکر میکنم که زندگیم چه خوب شده خیلی وقته دعوا نکردیم ی دعواااا میکنییییم تپل

منم همینطورم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

منم همینطوری هستم اگه از ذهنم بگذره یه چیزی در مورد زندگی و بچه هام فورا بر عکسش اتفاق میوفته و خیلی اتفاقهای بد دیگه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
چهارقل و آیت الکرسی  و  و ان یکاد  و صدقه ماشاءالله هزار ماشاءالله لاحول و لا قوه ال ...

الان یجا خوندم که یه دختر ممکنه با چشم زدن خودش بختشو ببنده فهمیدم منم خیلی وقتا خودمو چشم زدم ترسیدم گفتم حالا چه خاکی بریزم 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

منم همینم.چشم دیگران روم تاثیر نداره.ولی خودم از خودمون پیش کسی تعریف کنم بد میاد برام.چشم خودم میخوره به خودم.دیگه تعریف نمیکنم.میترسم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

رفتم استخر گفتم من چه خوش تیپم و پوستم سفید تر از بقیه بعد رفتم سونای بخار پام سوخت اون جایی که بخار با شدت زد بیرون زیر سکو نشستن بود نمیدونم باید همنجوری ول باشه 

جاش هنوزم نرفته زیادم هست

الان یجا خوندم که یه دختر ممکنه با چشم زدن خودش بختشو ببنده فهمیدم منم خیلی وقتا خودمو چشم زدم ترسید ...

باور کردید ؟؟

چشم زدن  با بخت بستن متفاوت !!  رمالها و دعا نویس هان  ک معتقدن  بخت کل دختر و پسرها  بسته شده و فقط اینهان ک می تونن  بازش کنن .....!!!!  

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
رفتم استخر گفتم من چه خوش تیپم و پوستم سفید تر از بقیه بعد رفتم سونای بخار پام سوخت اون جایی که بخار ...

وااای چرا اینجوری میسه واقعا راهی نداره خودمونو چش نزنیم 😢

باور کردید ؟؟ چشم زدن  با بخت بستن متفاوت !!  رمالها و دعا نویس هان  ک معتقدن   ...

اخه باورت نمیشه تا قراره اتفاقی بیفته که خاستگار خوب یا ازدواج خوبی پیش بیاد برام مثلا تو دلم یهو میاد که اره بلاخره درست شد تموم شد میزنه خراب میشه😐😯

فک میکردم فقط خودم اینجوریم😂😂😂😂😂😂😂😂

واقعا هیچکی راه حلی نداره جلوشو بشه گرفت