2777
2789
عنوان

بیاین بدوین بیاین از سوتی های دوران تحصیلتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 96 پست
اها یادم اومد... من دبیرستان خیلی زبان فارسیم خوب بود..دبیرمونم بخاطره همین هر سوالی داشت از من میپر ...

نشاسته چطوره؟😂😂😂

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی علامت تعجبارو نقطه اخر خطم عییینه کتاب زذم خیلی احمق بودم 😂 ولی دم معلمم گرم ب روم نیاورد فقط ب ...

وای یادمه منم مشق ریاضی از رو گام به گام مینوشتم دبیرم گفت چرا از رو گام به گام کپی میکنی لااقل یه جور بنویس ضایع نباشه منم جبهه گرفتم نه نه اصلا گام به گام ندارم من که😂

بچه ها یبارم زنگ انشا بود و معلممون هم خیلی تمیزی و اینا براش مهم بود. منم جلد دفتر انشام کنده شده ب ...

اخه چرا اینجوری بوده؟

منم,هنوزم هر از گاهى اينجور ميشم,وقتايى که خونه خودم نيستم 

من روز اول زندگی مشترکمون اصلا نمیدونستم وقت کیه😂😂 بعدش اومدم پاشم نماز بخونم اصلا قبله نمیدونستم کدوم طرفه با اینکه صبح پشت سر شوهرم نماز خوندم 

به تبع خونه پدریم نماز خوندم😂😂

من و دوستم صبح زودا میرفتیم مدرسه دفتر نمره هارو بر میداشتیم نمراتمونو تغییر میدادیم . با خودمون از ...

من غیبتا رو پاک میکردم و منفی رو مثبت😂😂😂

بچه ها ی چیزی رو تا حالا نگفتم. 

من کلا دوران مدرسه فکر میکردم همه ی خانوما مون ب من نگاه میکنن. مثلا زنگ های تفریح فکر میکردم الان همه جمعن دارن راجع ب من صحبت میکنن و من رو نگاه میکنن. ی حرکات مسخره ایی میکردم جلوشون. فکر می‌کردم خیلی خاص و خوشگلم. مثلا سره کلاس ب ی نقطه زل میزدم و کلی میرفتم تو فکر ک خانوممون مثلا دلش برام بسوزه🙄یا مثلا بعضی موقع ها پاهامو کج میذاشتم راه میرفتم😆😆😆😖🤔😖🤔🤔

اول دبیرستان بودم زنگ اخر خورد ومنم بادوستام راه افتادم ب سمت خونه.اونموقع خودنمون نزدیک مدرسه بود ...

😂😂😂

دبیرمون خیلی باحال بود سر کلاس هرچی میگفت خانما ساکت ، مگه ما ساکت میشدیم ، تا میگفت ترشیده هااا ، ه ...

😂😂😂 خشتک ها را دریده کردند 

به تو که نمیاد چرا میشینی صف اول

استارتر جان تاپیکت عااااالی بود کلی خندیدیم مرسی خیلی وقته چنین تاپیک باحالی نرفته بودم

مرسی از شما که فعال بودید و شرکت کردین😘😘

یادمه دبیرستان امادگی دفاعی داشتیم بعد دبیرمون داشت میگفت موقع زلزله و اتفاقات ناگهانی ارامشه خودتون ...

😂😂😂😂😂😂

وای وای وای دل درد گرفتم