2777
2789
عنوان

بیاین بدوین بیاین از سوتی های دوران تحصیلتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 96 پست
وااااااااای خدااااا تو دیگه کی هستی گنبد گرد کره ای😂😂😂😂😂

اره   

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
اخه چرا انقدر تباه😂😂😂😂😂😂 حیف استعدادت😂😂

حتی علامت تعجبارو نقطه اخر خطم عییینه کتاب زذم خیلی احمق بودم 😂 ولی دم معلمم گرم ب روم نیاورد فقط بهم گفت من میفهمم کیا میخونن کیا نمیخونن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روی کتاب مبخوندم گل حسن یوسف رو خوندم حَسَن یوسف😑😑😑😑😑ضایع هم نشدم ادامه دادم ب خوندن البته ک ...

منم تا مدت ها میخوندم 

سرخس رو سَرخَس خوندم ای خندیدن😂😂😂

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

بچه ها یبارم زنگ انشا بود و معلممون هم خیلی تمیزی و اینا براش مهم بود. منم جلد دفتر انشام کنده شده بود کلا. با داداشم دعوام شده بود. ابتدایی، از شانسم نوبت من شد انشا بخونم. جلد ی دفتر دیگمو کندم و دفتر انشامو گذاشتم توش و رفتم)پا تخته. آنقدر رفته بودم تو عمق انشا خوندن ک کلا دفترو جلده از هم جدا شده بودن. 🤣بخدا خانوممون  اومد بالا سرم دفترمو گرفت قشنگ از وسط پاره کرد انداختش کف کلاس گفت حالا برو برش دار💔💔💔😢خانوم محمدی ازت نمیگذرم. باعث بانی عقده هام تو بودی😣😣😣😖😖😖💔😁😁😁

😂😂😂 چقدر از این حس متنفرم من

منم,هنوزم هر از گاهى اينجور ميشم,وقتايى که خونه خودم نيستم 

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟
یبار سره کلاس زبان بودیم راهنمایی. من خیلی با بغل دستیم حرف میزدم. دوست صمیمیم بود. خانوممون داشت گر ...

😂😂😂😂😂 معرکه بود

نحوه نشستن روی دوچرخه 

وااای خدااا😂😂😂

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

من و دوستم صبح زودا میرفتیم مدرسه دفتر نمره هارو بر میداشتیم نمراتمونو تغییر میدادیم . با خودمون از همه رنگ خودکار میبردیم که با هررنگی نوشته بباشن بتونیم تغییر بدیم. چه کیفی داشت چقد بیست دادم به خودم.

ب خاطر امضات میگم۰ 😁😁

خخخخخ ن فكر كنم يا چون اشاره مستقيم نكردم يا اينكه هنوز نديدنش خخ

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
بچه ها یبارم زنگ انشا بود و معلممون هم خیلی تمیزی و اینا براش مهم بود. منم جلد دفتر انشام کنده شده ب ...

این حجم از عقده ای بودنو نمیتونم درک کنم واقعا چرا اخه چه مشکلی با یه دختربچه داشتن ک اینکارا رو میکردن بعضی معلما 😑

بجز حدتون همه چیو میدونین ماشالا  
منم..... یاد این افتادم قبل زایمانم چه آشپزی و کدبانوگری می کردم چه کیکهایی....دسر....تزئین میوه... ...

من ک جدیدا یاد گرفتم چندتا پاچه مرغ میندازم تو آبلیمو و نمک شوهرم میاد میگم بره تراس کباب کنه. برنج ام نمیذارم😁ماستم نمیارم ک هم وقتم هدر نره هم ظرف کثیف نشه. بخدا لیوان یبار مصرفم میارم. اوایل ازدواج و قبل بچه باید می‌دیدیم. 😁