2777
2789
عنوان

بیاین بدوین بیاین از سوتی های دوران تحصیلتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 96 پست
دوست صمیمی م سر کلاس زبان میخواست بگه خیلی بیشتر از بقیه حالیشه یه کلمه رو که روز قبلش از فیلم زبان ...

چه کلمه ضایعی🙊

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک جدیدا یاد گرفتم چندتا پاچه مرغ میندازم تو آبلیمو و نمک شوهرم میاد میگم بره تراس کباب کنه. برنج ...

اوه لیوان یبار مصرف یادم انداختی😯😯😯دمت گرم من چرا ازش غافل بودم😓😓😓فردا میدونم چیکارکنم😃😃😃😃

من مدرسمون نزدیک بود دو سه بار با دمپایی صورتی تا وسط حیاط مدرسه میرفتم بعد میدوویم خونه کفشامو میپو ...

😂😂😂 با چه فعل و انفعالاتی اخه؟

اول دبیرستان بودم

زنگ اخر خورد ومنم بادوستام راه افتادم ب سمت خونه.اونموقع خودنمون نزدیک مدرسه بود تقریبا

نصف راهو اومدم حس میکردم ی چیزیم کمه...

بعد ک ب خودم اومدم دیدم کیفم همراهم نی

مونده بودتوکلاس

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
واااای منم عصر از خواب بیدار شدم قشنگ و مجلسی  لباسام پوشیدم  مامانم داشت غذا درست میکرد گ ...

😂😂 شاکی بودی صبحانه درست نکرده!

یه بار یکی از دوستام تو دبیرستان سرکلاس هی با بغل دستیش پچ پچ میکرد دبیرمون داشت درس میداد،صداکه میو ...

😂😂😂 

دبیرمون خیلی باحال بود سر کلاس هرچی میگفت خانما ساکت ، مگه ما ساکت میشدیم ، تا میگفت ترشیده هااا ، همه ساکت میشدیم و بعدش میخندیدیم ، اونم میگفت دیدین ترشیده این 

یبارم برای اولین بار نشستم صف اول  نماز جماعت مدرسه بعد نماز از حالت دو زانو ، چهار زانو نشستم که یهو خشتکم پاره شد خیلی بد بود صداش ، بیچاره امام جماعت فکر کرد از خودشه ، بغل دستیامم چپ چپ نگاه میکردن فکر میکردند ازم در رفته😐 از شانسم اون روز دبیرمم منو صدا کرد برم درس جواب بدم 😣 روز بدی بود

ای کاش در دیزی ما باز نمی ماند یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود ...
راهنمایی بودم بچه مودب مدرسه بودم و همیشه ناظممون که خیلیم سختگیر بود ادب و وضعیت درسی منو میکوبید ت ...

😂😂😂 وای منم وقتی معنیش رو نمیدونستم به داداشم گفتم به گا دادی من رو نکن اه

یادمه دبیرستان امادگی دفاعی داشتیم بعد دبیرمون داشت میگفت موقع زلزله و اتفاقات ناگهانی ارامشه خودتونو حفظ کنید همه باهم هجوم نبرید سمته درو از این جور حرفها...خدا شاهده همون لحظه که داشت این حرفهارو میزد یهو هوا طوفانی شدو یه گردباده خیلی بدی اومد😆😆این گردبادم از شانس مادقیقا اومد سمته کلاسه ما..خیلی وحشتناک بود سقفمونو کندو کلی اتااشغال از پنجره اورد داخل..باور کنید اااااولین کسی که جیغغغغ کشیدواز کلاس دوید رفت بیرون خودش بود.😆😆😆😆دودقیقه پیش میگفت ارامشه خودتونو حفظ کنیدا😄😄😄

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤