2777
2789
عنوان

بیاین بدوین بیاین از سوتی های دوران تحصیلتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 96 پست

تو دانشگاه سر کلاس شیمی آرایشی استادمون که یه مرد کچل بود گفت  که اگه هرروز موهاتونو میشورید بهتره شامپو رو با اب رقیق کنید و کلی دستور و فرمول واسه شامپو داد من اوسکل اصلن حواسم به کچلیش نبود فقط منظورم این بود که واقعن کسی هست اینا رو رعایت کنه یهو گفتم استاد شما این همه کار برای موهاتون میکنید کلاس ترکید خیلی خجالت کشیدم

من اول دبیرستان بودم  زمستونا از این جوراب بلندا که تا بالای زانوست میپوشیدم یبار بادوستم اومدیم شلوارامونو کردیم تو جوراب فک کن جورابا تا زیر گردن بالا شلوار توش😑🤦🏼‍♀️دور مدرسه میچرخیدیم 😶ناظممون مارو دید انقد دعوامون کرد تا سال آخرم هی میگف بهمون میخندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ی چیزی رو تا حالا نگفتم.  من کلا دوران مدرسه فکر میکردم همه ی خانوما مون ب من نگاه میکن ...

😢😢😢 ای دلم سوخت برای مظلومیتت😂😂😂😂😂😂

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
تو دانشگاه سر کلاس شیمی آرایشی استادمون که یه مرد کچل بود گفت  که اگه هرروز موهاتونو میشورید به ...

😂😂😂 

من اول دبیرستان بودم  زمستونا از این جوراب بلندا که تا بالای زانوست میپوشیدم یبار بادوستم ...

تصورشم خیلی وحشتناک خنده داره😂😂