2777
2789
عنوان

وضع زندگی من و حرکت شوهرم

3373 بازدید | 100 پست

امروز صبح عموم‌مرده بود مامانم نمیتونست بچمو نگه داره برم سرکار ب شوهرم گفتم یکساعت بچه رو نگه دار من میرم ساعت۹زود میام

قبلش سریع یه ابگوشت گذاشتم ب شوهرم ک رفت تو اشپزخونه چون بچم خیلی بهم میچسبه و نمیذاره بلند شم و داشت شیرمیخورد گفتم زیر قابلمه رو خیلی کم کن الان خودم میام تنظیم میکنم

همیشه ایراد میگیره از غذا همیششششه

رفت سر قابلمه که کم کنه یهو شروع کرد اینا خوب جا نمیافتن اینا ابکی ان گوجه زود ریختی و کلی ایراد 

ادامه پست بعد

شما میخواستی بری سرکار 

با شوهرت نرفتین خونه عموت؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد من ک دوران پی ام اس بودم کلا هم همیشه از ایراداش خسته بودم یهو جیغ زدم گفتم‌ وللللم کن فلانن بهمانن

بلند جیغ زدم اونم رفت دیگ ابگوشتو پرت کرد تو راهرو خونمونگفت دیگه نپز..کل راهرو خونم نخود و گوشته ..جم نکردم میخاستم قهرکنم وقتی شوهرم رفت خواهرم گفت ولش تو ک طلاق نمیگیری کجا میری باز برگردی

خونه عموم ظهر میرفتم ادامه شو گذاشتم

شوهرت شاغله؟ یا فقط شما 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
راهکار:یک هفته غذا درست نکن و بهش بگو که حضرت آقا که ادعا داره آشپزی بلده خودش غذا درست کنه و بخوره

من اجرا میکنم هر چند وقت این روش رو غذا نمیپزم سه چهار روز حسابی عصبانی میشه میگم ایراد نگیر عزیزم من رغبتی ندارم غذا بپزم آخرش ایراد بگیری بعد که میپزم تا یه ماه دوماه همشو میخوره تشکر هم می‌کنه 

به دنبال وارستگی 

منم باردارم اصلا حاااال ندارم 

بعد صبح شوهرم پاشده به نق و بد وبیراه که گلا رو آب نمیدی،یه چایی درست نمیکنی بیاری 😩این چه وضعیتیه آخه

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خب یکم وقت بذارم اشپزی یاد بگیر ...اگه فقط از اشپزیت راضی نیس...

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯