سلام بچه ها دیشب من با نامزدم بیرون بودم بعد موقع افطار دوستم زنگ زد بیا پیش ما منم رفتم پیششون نامزدمم رفت خونشون بعد ساعت 10 رسیدیم خونه اخه ترافیک بود یهو نامزدم گفت که این چه وقت خونه اومدنه و با دوستت حق نداری رفت و امد کنی منم باهاش قهر کردم حالا یعنی به نظرتون من کارم اشتباهه یا اون شکاکه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا کارت اشتباه نیس کوتاه نیای جلوش معدرت اینا بخوایا که بهت زور میگه بعد این ...
اخرعزیزم این حرفا چیه میگه این جا غربه که از این حرفا می زنی در ازدواج برای هم زن وهم مرد محدودیت هایی هست مگر قراردر زندگی متاهلی مثل زندگی مجردی زندگی کنیم.؟
دیشب حسابی دعوا بالا گرفت منم خیلی حرفای بد زدم گفتم بمن شک داری گفت اگه شک واشتم یه لحظه نمیموندم ولی برا چی تا این ساعت بیرون بودی کلا امروزم اصن بهم ن زنگ زده ن پیام داده
دیشب حسابی دعوا بالا گرفت منم خیلی حرفای بد زدم گفتم بمن شک داری گفت اگه شک واشتم یه لحظه نمیموندم و ...
شک نداره عزیزم فقط اینکه چون دوستت داره بهت حساسه و میخواد اتفاقی نیفته برات بنظرم خودت برو جلو وباهاش اشتی کن کش پیدا نکنه بگو با اجازه خودت رفتم حالا یکم دیر شده