2777
2789
عنوان

دعوا با نامزدم سر دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کارت اشتباه نیس  کوتاه نیای جلوش معدرت اینا بخوایا  که بهت زور میگه بعد این  ...

اخرعزیزم این حرفا چیه میگه این جا غربه که از این حرفا می زنی در ازدواج برای هم زن وهم مرد محدودیت هایی هست مگر قراردر زندگی متاهلی مثل زندگی مجردی زندگی کنیم.؟

اها یچیز دیگه مامانش توراه زنگ زد نامزدم کلا ریخت بهم بچه ها نانزد من تاحالا رفتاری نشون نداده ک من ...

ببین مردا میخوان تو نامزدی گربه رو دم حجله بکشن اصلا زیر بار محدودیت نرو که یک عنر محدودت میکنه

اخرعزیزم این حرفا چیه میگه این جا غربه که از این حرفا می زنی در ازدواج برای هم زن وهم مرد محدودیت ها ...

اینکه بعد ازدواج دوست خانم داشته باشی گناه؟

نگفتم که بره با دوست پسرش بیرون میگین غرب

دیده دیگه چیه  مردی که میگه با دوستات رفت اومد نکن ۱۰ شبم دیره خب شک داره دیگه  یا شک دا ...

نه نبایدچنین قضاوتی کرد شاید مرد صلاح ندونه خانمش با بعضی از دوستاش رفت وامد کنه این دلیل بدلی وشکاکی نیست.

چرااااا

دیشب حسابی دعوا بالا گرفت منم خیلی حرفای بد زدم گفتم بمن شک داری گفت اگه شک واشتم یه لحظه نمیموندم ولی برا چی تا این ساعت بیرون بودی کلا امروزم اصن بهم ن زنگ زده ن پیام داده

توکل میکنم بخدا 
دیشب حسابی دعوا بالا گرفت منم خیلی حرفای بد زدم گفتم بمن شک داری گفت اگه شک واشتم یه لحظه نمیموندم و ...

دیدی مشکلش دوستات نیس مشکلش ساعته 

شمام پیام نده تا وقتی خودش نداده 

گفتی شهر بزرگی ۱۰ شب که دیر نیس اخه

دیشب حسابی دعوا بالا گرفت منم خیلی حرفای بد زدم گفتم بمن شک داری گفت اگه شک واشتم یه لحظه نمیموندم و ...

شک نداره عزیزم فقط اینکه چون دوستت داره بهت حساسه و میخواد اتفاقی نیفته برات بنظرم خودت برو جلو وباهاش اشتی کن کش پیدا نکنه بگو با اجازه خودت رفتم حالا یکم دیر شده

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم