سلام بچه ها دیشب من با نامزدم بیرون بودم بعد موقع افطار دوستم زنگ زد بیا پیش ما منم رفتم پیششون نامزدمم رفت خونشون بعد ساعت 10 رسیدیم خونه اخه ترافیک بود یهو نامزدم گفت که این چه وقت خونه اومدنه و با دوستت حق نداری رفت و امد کنی منم باهاش قهر کردم حالا یعنی به نظرتون من کارم اشتباهه یا اون شکاکه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیشب در نهایت بمن گفت ک تو یه شوهر بی رگ و بی غیرت میخوای منم خیلی ناراحت شدم امگار من جنایت کردم&nb ...
عزیز من باید ببینی حرف اصلی شوهرت چیه، دعوا که ندارید، دارید زندگی میکنید
اینکه ینفر بگه بجهنم برو عشق و صفا اختیارهر کسی دست خودشه( خب درسته ولی مگه زندگی مشترک نیست؟!!!!! باید بهم احترام بذاریم، از این به بعد با هم هماهنگ بشید که دلخوری پیش نیاد) اصلا اهمیت نده به این حرفا قطعا اینا دخترای مجرد هستن که درکی از زندگی مشترک ندارن
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
عزیزم نظر من اینه که کارت اشتباه نبوده چون میگی نامزدت میخواسته بره بعدشم این ارزش نداره که بخوای سرش بحث کنی.باید بگی چشم،تا بعد مطمئنن خوب میشه.چون اینکه میذاره بری پیش دوستات این بددلی نیست اون سرساعتش باهات بحث کرده.
خانومایی که میگن ساعت ۱۰ دیرهههه؟!اصلانم دیر نیست زن نباید زودتر از ساعت ۱۱بیاد خونه شوهراتونا بدعادت ندید.