2777
2789
عنوان

دعوا با نامزدم سر دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 89 پست
دیشب در نهایت بمن گفت ک تو یه شوهر بی رگ و بی غیرت میخوای منم خیلی ناراحت شدم امگار من جنایت کردم&nb ...

اون توقع داشته تو دوستتو رد کنی و باهاش بمونی به غرورش برخورده همه مردا همینطورین

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب در نهایت بمن گفت ک تو یه شوهر بی رگ و بی غیرت میخوای منم خیلی ناراحت شدم امگار من جنایت کردم&nb ...

عزیز من باید ببینی حرف اصلی شوهرت چیه، دعوا که ندارید، دارید زندگی میکنید

اینکه ینفر بگه بجهنم برو عشق و صفا اختیارهر کسی دست خودشه( خب درسته ولی مگه زندگی مشترک نیست؟!!!!! باید بهم احترام بذاریم، از این به بعد با هم هماهنگ بشید که دلخوری پیش نیاد) اصلا اهمیت نده به این حرفا قطعا اینا دخترای مجرد هستن که درکی از زندگی مشترک ندارن

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

ن اون زمانی بود ک میخواست بره افطار بعدم بره باشگاه

بذار یکم تنها باشه خودش میادش

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

شما دیگ 

اون بنده ندا ک تازه خیلیم خوب صحبت کرده باهات 

فهرمدمیکنه تازه 😂😂😂

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️
بخدا خودش بهم اجازه داد 

عزیزم نظر من اینه که کارت اشتباه نبوده چون میگی نامزدت میخواسته بره بعدشم این ارزش نداره که بخوای سرش بحث کنی.باید بگی چشم،تا بعد مطمئنن خوب میشه.چون اینکه میذاره بری پیش دوستات این بددلی نیست اون سرساعتش باهات بحث کرده.

خانومایی که میگن ساعت ۱۰ دیرهههه؟!اصلانم دیر نیست زن نباید زودتر از ساعت ۱۱بیاد خونه شوهراتونا بدعادت ندید.

ای بابا 

یه معذرت خواهی میکردی تمومش میکردی

الانم بهش پیام بده بگو عزیزم من اگه ناراحت شدم چون فور کردم بهم شک داری

ولی وقتی فکر میکنم و میبینم انقدر دوستم داری و غیرت داری خیلی خوشحالم

خدایا همین که هستی مرسی
وای خداراشکر.تازه اومدم ازت بپرسم که دیدم نوشتی آشتی کردین.چی بود؟سرچی نگفت بهت

اره خداروشکر هیچی فقط گفت نگرانت بودم و جامعه بد اگه دوس داری شبا برو خونه دوستت بمون ولی تو خیابون نه 

توکل میکنم بخدا 
اره خداروشکر هیچی فقط گفت نگرانت بودم و جامعه بد اگه دوس داری شبا برو خونه دوستت بمون ولی تو خیابون ...

خدایی اینو درست میگه دیگه نمیشه به کسی اطمینان کنی،حتی دوست.عزیزم هیچوقت بخاطر کسی نذار بینتون خراب بشه ختی دوست صمیمی.حتی اگه فکر کردی شوهرت بدبینه.سعی کن باسخت ترین مشکلات تو زندگیت سازش داشته باشی.بخدا خیلی زندگی شیرین میشه واست