2777
2789
عنوان

دعوا با نامزدم سر دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 89 پست
دیشب حسابی دعوا بالا گرفت منم خیلی حرفای بد زدم گفتم بمن شک داری گفت اگه شک واشتم یه لحظه نمیموندم و ...

استارتر نامزدت بددل وشکاک نیس شاید پشت تلفن بهش چیزی گفتن یاخونه که ناراحت شده هرچی گفت تو جوابشو بد نده قانعش کن که کارت ایراد نداشته ولی جبهه نگیر هی بهش نگو شکاکی بدتر میشه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
نه ناراحت نمیشدم  اونم نباید بشه  مگه صاحب همیم؟

متوجه نشدم ؟میگه صاحب همیم را شما می تونی در همه جا بپذیری؟

مثلا یه کارمند در بخش دولتی یا خصوصی کار می کنه بعد اگر مدیر یا کارفرما گفت وظیفه کاریت اینه اون کارمندبگه میگه تو صاحب منی؟

عزیزم ازدواج یعنی تن دادن به مسئولیت ها وچهارچوب ها ادمی که دوست نداره این مسئولیت ها را وفکر می کنه صاحب هم هستیم بهتره ازدواج نکنه.

اگر شوهرتون دنبال خیانت رفت شما هم حق نداری به او اعتراض کنی چون او می تواندبگه مگر تو صاحب منی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اخه نامزد من خودش اجازه داد بهم ک برم ساعت 8 منو رسوند بعد تا شام بخریم شد ساعت 9 تا برسیم خو ...

عزیزم من از روابط بین شما خبر ندارم پس نمیتونم بگم کی مقصره. فقط از من به عنوان خواهرت بشنو هییییییچچچچ وقت نه به شوهرت بگو اجازه میدی نه اینکه اینقد واسه خودت تکرار کن که اجازه داد.

همیشه با همسرت هماهنگ کن کجا میری و میای جاییم دوس نداشت باهم تصمیم بگیرین اما اینو جا بنداز که زندگی مشترک یعنی اینکه دو طرف باهم همراهن و هردو باید بگن کجا میرن و میان.

اما اجازه گرفتن غلطه جوری برخورد کن نه همسرت فکر کنه سرخود عمل میکنی و نه استقلالتو از دست بدی

اینکه بعد ازدواج دوست خانم داشته باشی گناه؟ نگفتم که بره با دوست پسرش بیرون میگین غرب

نه عزیزم گناه نیست اما وقتی کسی که ازدواج کرد دیگر بایدخیلی از این موارد دوران مجردی را بایدفاکتوربگیره نمیشه هم خدا را خواست وهم خرما را .چطورما خانم ها بعد ازدواج نمی پسنیدیم شوهران با دوستان خودبه پیک نیک برن وخب این حق ماست چون اقایی که زن گرفته بایدبا همسرش به گردش وپیک نیک بره.

استارتر نامزدت بددل وشکاک نیس شاید پشت تلفن بهش چیزی گفتن یاخونه که ناراحت شده هرچی گفت تو جوابشو بد ...

مادرش همیشه مارو دعوا میندازع ولی نامزدم بمن نمیکه مامانم چی گفت من اثراتشو میبینم

توکل میکنم بخدا 
اره بعصی دوستا فرق میکنه تا همه دوستا 

خب نمیشه حالا اول زندگی دعوا راه انداخت که بعضی از دوستان فرق می کنه ادم باید صبر بیاره یه مقدار زمینه اماده بشه بعدمیشه دوستان راهم دعوت کرد وباشون گپ وگفتگو داشت.

مادرش همیشه مارو دعوا میندازع ولی نامزدم بمن نمیکه مامانم چی گفت من اثراتشو میبینم

عزیزم اصلا نه بپرس نه پیگیر شو مهم باشه نامزدت میگه

من جای تو باشم رفتارمو طوری میکنم که شوهرم فقط منو قبول داشته باشه وبا یه حرف بهم نریزه

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
عزیزم اصلا نه بپرس نه پیگیر شو مهم باشه نامزدت میگه من جای تو باشم رفتارمو طوری میکنم که شوهرم فقط ...

من یک بار اس ام اس مادرشو دیدم بهش گفتم گفت ن تو بد متوجه شدی و سو تفاهم بوده ولی من بارها رفتار زشتشونو دیدم با اینکه خیلی تو زندکی کوتاه اومدم ولی خیلی دخالت میکنن کلا

توکل میکنم بخدا 

استارتر جان تو کار اشتباهی نکردی

نه معذرت خواهی کن نه چیزی

تو یه انسان مستقل و بالغی و خوب و بد و دیر و زود رو از هم تشخیص میدی! اینو برای نامزدت جا بنداز

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)