2777
2789
عنوان

بابام بهم پونصد میده 😥😥😥😥😥

127 بازدید | 6 پست

ماهی ۵۰۰ میده 

الان این ماه رو هنوز نداده 

الان میخام برم باشگاه ماهی ۶۰۰میشه 

میگه میدم تو برو 

ولی باید اول خوب پولشو بدم 

😐😐😐

کارت هم به سختی میده 

واقعا موندم دیگه چیکار کنم 

مامانم بابا مو علیه من پر می‌کنه میگه کاری تو خونه نمیکنم 

می‌خوابم 

فعالیت ندارم 

در حالیکه من وضعیت روحیم اصلا خوب نیست فقط،دارم حفظ ظاهر میکنم و هر روز میرم پیاده روی که حالم خوب بشه 😭

به نظرتون ۶۰۰ رو از بابام بگیرم باشگاه رو نرم اون تایم برم بیرون تنها باشم یکم مغزم باز شه 

با اون پول چیز هایی که واجبه واقعا بخرم ؟؟؟؟؟

باشگاه رو تو خونه هم میشه انجام داد بنظرم پس انداز کن

طلا بگیر بعدم ماشین یا هر چی دوست داری

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشگاه رو تو خونه هم میشه انجام داد بنظرم پس انداز کنطلا بگیر بعدم ماشین یا هر چی دوست داری

این طفلک افسردگی گرفته حالش خوب نیست شما میگی پس انداز کن؟بله پس انداز خوبه در شرایطی که حال روحی آدم خوب باشه نیازای واجبشم تامین باشه

با ماهی۵۰۰تومنم مگه سکه پارسیان۵۰سوتی بگیره

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

این طفلک افسردگی گرفته حالش خوب نیست شما میگی پس انداز کن؟بله پس انداز خوبه در شرایطی که حال روحی آد ...

خب عزیزم حال بدش قطعا یکی از دلایل گندش

وضعیت مالیشه اگه الان جمع کنه قطعا تا چند ماهه دیگه

حالش بهتره

و هیچی هم به غیره خدا نمیتونم حالشو 

بهتر کنه اسی پیشنهادم بهت اینه نمازاتو اول وقت بخون

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خب عزیزم حال بدش قطعا یکی از دلایل گندشوضعیت مالیشه اگه الان جمع کنه قطعا تا چند ماهه دیگهحالش بهتره ...

وضعیت مالی خیلیا بده ولی افسردگی فقط دلیلش وضع مالی نیست

معلومه توی خونه رابطه خوبی با مادرش نداره

استارتر جان برو مراکز دولتی پیش روانپزشک دیزیتش خیلی کمه حالت خیلی بهتر میشه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎