2777
2789
عنوان

دعوا با نامزدم سر دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 89 پست

نه عزیزم کارتو اشتباهه چون بایدحقوق همسرت را رعایت کنی.

نمیشه سراین که نامزدت دوست نداره تا دیرشب با دوستت بیرون بمونی ارم شکاک به اوزدهرکس که نگران همسرخودش باشه اونم در جامعه ای که دربعضی ازموقعیت ها امنیت اخلاقی شایدکمتردیده بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اون میخواست بره خونشون بعدم خودش اجازه داد 

در کل مردا حساسن اینکه روت حساسه خیلی خوبه اما خوب باهاش لج نکن هیچوقت که حساسیتش کم شه حال بنظرم اگه دلخوره از دلش در بیار

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

شما یه انسان مستقلی و 

باید زمان مخصوص خودتو داشته باشی

مثلا باشگاه بری 

با دوستات باشی

حتی مسافرت مجردی بری

اما همه اینا در یک زمان مشخص و بدون افراط 

و‌با توافق با هم دیگه باید باشه

و همه این حقو برای نامزدت هم قبول داشته باشی

بچه ها اخه نامزد من خودش اجازه داد بهم ک برم ساعت 8 منو رسوند بعد تا شام بخریم شد ساعت 9 تا برسیم خونه ساعت 10 من میگم نکنه کلا مخالف رفت و امد باشه بعدم تو شهرایی بزرگ بخدا 10 ک سر شب حساب میشه

توکل میکنم بخدا 
چرا همه میگین کارش اتباه کجاش اشتباه؟ نامزدش از اینکه رفته پیش دوستش ناراحت نیس که اینکه دیر شده نا ...

ازکجا نتیجه گرفتی نامزدش شکاکه؟فکر نمی کنی با این حرفت استاترخدای نکرده با دیددیگری به نامزدش نگاه کنه؟

بچه ها اخه نامزد من خودش اجازه داد بهم ک برم ساعت 8 منو رسوند بعد تا شام بخریم شد ساعت 9 تا برسیم خو ...

اصلا کارت اشتباه نیس 

کوتاه نیای جلوش معدرت اینا بخوایا 

که بهت زور میگه بعد این 

بگو مشکلش جیه بخوام رفت امد کنم اومدی خواستگاریم دوستام بودن اگه مشکل داشتی نمیومدی 

قرار نیس با ازدواج محدودم کنی 

چقد شما شوهراتونو پرو میکنید اگه واقعا قبول دارید کار اسی اشتباه چون واقعا اشتباهی نمیبینم 

چه ربطی داره که شوهرپررو میشه این ازحقوق شوهره که خانم نباید اگر خطایی داشت درمقابل او جبهه بگیرد.

شما قضیه را برعکس کن ایا اقا میرفت با دوستان خوداونوقت خانم ....

ازکجا نتیجه گرفتی نامزدش شکاکه؟فکر نمی کنی با این حرفت استاترخدای نکرده با دیددیگری به نامزدش نگاه ک ...

دیده دیگه چیه 

مردی که میگه با دوستات رفت اومد نکن ۱۰ شبم دیره خب شک داره دیگه 

یا شک داره یا بد دله