سلین_ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 1171 عنوان فهمیدم شوهرم معتاده 😔 4627 بازدید | 86 پست چند روزه فهمیدم شوهرم اعتیاد داره و دلیل رفیق بازی هاش و شب دیر اومدهاش همین بودهنمیدونم چیکار کنم اگه کسی میتونه راهنماییم کنید خیلی دلم شکسته 1398/02/19 | 12:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آواز_چکاوک۲۷ عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 90 از کجا مطمئنی؟ یه عده هم هستن هر چی بیشتر بهشون محبت میکنی..بیشتر فکر میکنن خوبی از خودشونه😏
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22750 به چی اعتیاد داره؟بهش گفتی که فهمیدی؟واکنشش چی بوده؟واقعا متاسفم. خیلی سخته تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
shabebarani عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19295 اعتیاد به چی؟ در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)
مامانـِآرسان عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5455 خدا صبرت بدهازش جدا شو چون زندگيت تباه ميشه خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
زیباشهریور عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 1319 بهش کمک کن ترکش کنه ن اینکه زندگیتا ترک کنی اون الان مثل یک بیماره اللهم عجل الولیک الفرج مولانا صاحب الزمان.آمین
سلین_ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 1171 چجوری فهمیدی؟ خیلی باهاش حرف زدم بهش گفتم وقتی میری بیرون بهم میگی من پیش دوستام پلی استیشن بازی میکنم یا گاهی قلیون میکشم من هیچوقت باور نکردممن همیشه باهات رو راست بودم تو هم راستش رو بگو منو دیگه سیاه نکنو.... دیگه اعتراف کرد
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22750 خدا صبرت بده ازش جدا شو چون زندگيت تباه ميشه 😂😂😂😂 سریع نسخه پیچوندی تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !