2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم معتاده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4627 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه مواد و موادفروشا رو 

حالا جالبه یه ساعت پیش یکی تاپیک زده بود که جوون محلمون خ خوشگل بوده و تو کار فروش مواد بوده ،مامورا تیر بارونش کردن ،طفلکی حیف شد ،آدم خوبی بود 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

اعتیاد یه بیماریه که  اول بیمار باید بخواد خوب بشه بعد هم باید عوامل شخصی و محیطی که باعث این بیماری شده از بین بره ببین برخورد شوهرت چیه قبول میکنه اعتیاد داره یا نه یا اصلا میخواد درمان بشه یا نه چون اگه خودش نخواد شما هر کاری هم کنی فایده ندارم اگرم خواست ببریتش به مراکز معتبر بیشتر این جمعیتهای ترک اعتیاد خوبه مثل کنگره ۶۰ یا جمعیت ره پویان رهایی تو نت سرچ کن آدرسشون رو پیدا میکنی 

خیلی باهاش حرف زدم بهش گفتم وقتی میری بیرون بهم میگی من پیش دوستام پلی استیشن بازی میکنم یا گاهی قلی ...

صداقتشو تحسین کن و کمکش کن.

روشنش کن که اخر راه چیه.

توی اینترنت بزن ترک اعتیاد از نظر طب سنتی و طب اسلامی...کمکت میکنه