باور کن من دنباله ی شامپو بودم تو اینترنت دیدم زده شامپو سریتا نی نی سایت من فکز کردم اسم کارحونش ای ...
پس راهتو گم کردی،،ای وای بیچاره
ادرس تو جیبت نذاشته بود مامانی
الان چن وقته گم شدی؟
مثل بچه های کره ای گم میشن بعد پیدا میشت یهو امپراطور میشن
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
وای از نظر من اقایون سایت خواجه های حرمسرا بیش نیستن جالبه همشونم احساس سلبریتی دارن تو سایت یکیشو ...
مردا که دنبال دوستی اینجا هستن احمق هستن چون کسانی اینجا میان که این سایت زنونه می دونن وگر نه دنبال دوست بازی باشن سایت زیاد ولی بعضی مورد مرد ای تنهای هستن که بچه کوچیک دارن سوال مربوط به بچه داری دارن مودب هستن
آقا خانومای دیگرو با خودم همراه نکنم؟؟؟ من ب شما درخواست دادم؟؟؟؟؟ فرافکنی نکنم؟؟؟؟.؟& ...
ای واااای تو چرا همه خانمارو با خودت همراه کردی الان درخواست دوستیش زیاد شد نمیدونه چیکارکنه😀
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
آره دیدی همه باهم میخایمش لامصبو وایسیم تو صف ب همه برسه😐😂😂😂
وای وای
انقده درخواست دوستیش زیاده تا ب اسم منو تو برسه چن روز طول میکشه،نتشم تموم میشه