2777
2789
لامصبا همه بردپیتن و رئیس بورس و سازمان اوراق 🤢🤮

🤣😂🤣

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن من دنباله ی شامپو بودم تو اینترنت دیدم زده شامپو سریتا نی نی سایت من فکز کردم اسم کارحونش ای ...

😝😝😝

ی شامپو کافئین داره 

با ی پرومین

پرومینش شیمیاییه و یکی از مشتقات ماینوکسیدیلو(آمینکسیل) داره

باور کن من دنباله ی شامپو بودم تو اینترنت دیدم زده شامپو سریتا نی نی سایت من فکز کردم اسم کارحونش ای ...

پس راهتو گم کردی،،ای وای بیچاره

ادرس تو جیبت نذاشته بود مامانی

الان چن وقته گم شدی؟

مثل بچه های کره ای گم میشن بعد پیدا میشت یهو امپراطور میشن

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
شما هرجور دوست داری فکر کن😂😂😂 شما برو تو جمع خانما اندرونی بشین ،خانمتم بفرس اون درونی،،شما برو ...

جالبه جزم اندیشی موج میزنه تو پیامتون

جماعت؛ من دیگه حوصله ندارم ....به خوب امید و از بد گله ندارم!
فرافکنی نکنید لطفا من کی گفتم خوبم ؟ دوما سعی نکنید خانمهای دیگه رو با خودتون همراه کنید من کی گفت ...

آقا خانومای دیگرو با خودم همراه نکنم؟؟؟ 

من ب شما درخواست دادم؟؟؟؟؟ 

فرافکنی نکنم؟؟؟؟.؟ 

چی میگی داداچ.چی میزنی؟ 😐😐

ای در دلم نشسته💟    از تو کجا گریزم؟! 💗💗
وای از نظر من اقایون سایت خواجه های حرمسرا بیش نیستن جالبه همشونم احساس سلبریتی دارن تو سایت یکیشو ...

مردا که دنبال دوستی اینجا هستن احمق هستن چون کسانی اینجا میان که این سایت زنونه می دونن وگر نه دنبال دوست بازی باشن سایت زیاد ولی بعضی مورد مرد ای تنهای هستن که بچه کوچیک دارن سوال مربوط به بچه داری دارن مودب هستن

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است
مردا که دنبال دوستی اینجا هستن احمق هستن چون کسانی اینجا میان که این سایت زنونه می دونن وگر نه دنبال ...

کلا مردی که با زن غریبه بحث کنه مشکل داره تامام

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
آقا خانومای دیگرو با خودم همراه نکنم؟؟؟  من ب شما درخواست دادم؟؟؟؟؟  فرافکنی نکنم؟؟؟؟.؟& ...

ای واااای تو چرا همه خانمارو با خودت همراه کردی الان درخواست دوستیش زیاد شد نمیدونه چیکارکنه😀

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
ای واااای تو چرا همه خانمارو با خودت همراه کردی الان درخواست دوستیش زیاد شد نمیدونه چیکارکنه😀

آره دیدی همه باهم میخایمش لامصبو

وایسیم تو صف ب همه برسه😐😂😂😂

ای در دلم نشسته💟    از تو کجا گریزم؟! 💗💗
آقا خانومای دیگرو با خودم همراه نکنم؟؟؟  من ب شما درخواست دادم؟؟؟؟؟  فرافکنی نکنم؟؟؟؟.؟& ...

من چی میگم شما چی میگی... 

در ثانی احترام خودتون رو نگه دارید و مسائلی که ملکه ذهن شما شده به هر دلیلی(مواد زدن) رو به سایرین نسبت ندید همه مثل شما نیستن .

جماعت؛ من دیگه حوصله ندارم ....به خوب امید و از بد گله ندارم!
آره دیدی همه باهم میخایمش لامصبو وایسیم تو صف ب همه برسه😐😂😂😂

وای وای

انقده درخواست دوستیش زیاده تا ب اسم منو تو برسه چن روز طول میکشه،نتشم تموم میشه