2777
2789
عنوان

عشق واقعیه ینی

119 بازدید | 10 پست

یکی از دوستانم متاهله و بچه هم داره الان تو رده سنی ۳۰ ایناست از زندگیشم راضیه  خوب بعد هر کسی شاید تو  نوجوانی و مجردی ی دوره عشق عاشقی چیزی داشته باشه اینم چند سال با یکی بوده ک اخرم کات شده بعد ی خوابی دیده بود ک اون طرف ازدواج‌کرده بعدم یهو دو ماه دیگ‌اون طرف ازدواج کرد دلیل اینکه این بعد حدود چندین سال خواب ازدواجشو دید بعد ب واقعیت تبدیل شد چیه؟؟؟ ینی هنوز دوستش داره  خودش میگ هیچ حسی ندارم ی حس خلا و خنثی داره 

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درذهن ناخودآگاهش بوده پسره

اره گاهی بهش فکر‌میکرد چون ی دوست مشترک داشتن‌ خبرای هر دو بع هم‌دیگ‌میرسید ولی اینکه‌بخکاد خکاب ببینه ازدواج‌کرده و واقعا دو ماه نشده مزدوج شه سواله

شاید جایی دیدش یا دربارش حرفی زده در کل من شخصا اصلا به تعبیر خواب فکر نمیکنم و برام مهم نیست:)))

ن اصلا راه ارتباطیش بسته با اون

نه ربطی ب عشق ندارهبعضی خوابا الهام بخشن و واقعی

اهان‌جای تعجب اخه بعد این هنه سال فاصله چرا خواب ازدواج اون اخه ذهنش کمی بهم‌ریخت