الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای واااای تو چرا همه خانمارو با خودت همراه کردی الان درخواست دوستیش زیاد شد نمیدونه چیکارکنه😀
منظورم این بود با غلط تفسیر کردن حرف من ، باعث میشه سایر خانمها به اشتباه بیفتند
من گفته بودم کاربران خانم زیادی به من درخواست دادن ایشون مبالغه کرد گفت شما میگی همه خانمها بهت درخواست دادن تا اینجوری بقیه خانمها رو ناخواسته بیاره تو موضع خودش
ممنون
جماعت؛ من دیگه حوصله ندارم ....به خوب امید و از بد گله ندارم!
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
بله تنها حرف درستی که زدید همین بود شوربختانه شما کمترین اطلاع ودرکی از تربیت فرزند و متعاقبا انسان ...
دیدی گفتم بالاخره غذات شور شد
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
بعضی از خانمها هر چی سرشون بیاد حقشونه امروز سال 2019 هست این شوخی برای عهد قجری بامزه بود و.باعث ...
ای ول
اتفاقا کار خوبی میکنید
جدی گفتم
من مخالف مرداییم که ب زنشون کمک نمیکنن
حالا جدا همسرتون کجان شما فرنی درست میکنید؟
ولی این که مرد و زن باید حرمت رعایت کنن نه قجره نه عهد عتیق ،قران و پیامبر فرمودن نکنه پیامبر هم برقدیمه
،انصافا کارتون برهمسرتون درسته ولی حضورتون درسایت اشتباهه