2777
2789
آی بخندیم بهشون.

اره فک کن عکسا همه پشمی اه اه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم داداش اصن تو خوبی تو ماهیی اینجام جای شماس برای یادگیری روش های آموزشی تربیت فرزند همه ی خانوما ...

لامصب روزی هزارتا درخواستو رد میکنه

نکشیمون جذاب

واقعا فاز اینا چیه؟

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
واقعا بی شرمی هم حدی داره پس من چی بگم ک کرور کرور درخواست خانمارو رد میکنم واسه دوستی یعنی خانموم ...

درست من تایپی جواب دادم با کاربر آقا که فقط سوال درمورد نوزادش داشت فکر کنم ۴ ماه بود بچه اش 

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است
دارم میگم پس نگن اقایون بیکارن ک اینجان  کار خانومای متاهل بچه دار خیلی بیشتره

باور کن من دنباله ی شامپو بودم تو اینترنت دیدم زده شامپو سریتا نی نی سایت من فکز کردم اسم کارحونش اینه وقتی وارد شدم از اینجا سردرآوردم

یکی بگه کادو روز مرد+عکس.عکس جوراب

😂😂😂😂😂

همه میگن عکس بزاریم کادو کی خوشگل تره 

همگی جووووراب 

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
لامصب روزی هزارتا درخواستو رد میکنه نکشیمون جذاب واقعا فاز اینا چیه؟

بچه ها اینا پایه و اساس فکری بعضی مردهای بیمار جهان سومه ها

میاد تو سایت زنها

یسری فکر میکنن طرف زنه بهش درخواست میدن

بعد میاد میگه من درخواست دارم زنهای متاهل به من درخواست میدن

به خودشون اجازه میدن این دید تحقیر امیز را به زنها داشته باشن با توهم فانتزی خودشون

زنیکه بخواد دوست پسر بگیره میره اینستا مرد خاله زنکی که ظاهرش مشخص نیست و میاد تو سایت زنونه اخرین گزینشم نیست

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
چشم داداش اصن تو خوبی تو ماهیی اینجام جای شماس برای یادگیری روش های آموزشی تربیت فرزند همه ی خانوما ...

فرافکنی نکنید لطفا

من کی گفتم خوبم ؟

دوما سعی نکنید خانمهای دیگه رو با خودتون همراه کنید من کی گفتم همه خانمها به من درخواست دادن؟

الی آخر

شما متاسفانه عینک بدبینی مطلق به مردها دارید و ادامه بحث میسر نیست

جماعت؛ من دیگه حوصله ندارم ....به خوب امید و از بد گله ندارم!

اسی حقت نبود با همچین تاپیک کسل کننده ای بازدید بشی😢

﷽💙                                                                        بقول یکی از دوستان کم گوی و گزیده گوی💚