2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

394 بازدید | 50 پست

من نزدیک پریودیمه ،دیروز روزه گرفتم هر لحظه فک میکردم پریود میشم ولی نشدم ،امروزهم روزه گرفتم صبح لکه دیدم فک کردم پریود شدم روزه مو باطل کردمبعد از لکه دیگه چیزی ندیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دختر خوب با یه لکه بینی که سریع روزه رو باطل نمیکنند.

خون حیض باید استمرار داشته باشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
پس حکم نماز وغسلش چی میشه؟

اینکه صبح یه لکه دیدند که کافی نیست.معمولا خون پریود زیاد و با سوزش و فشار،گرم و تازه است.باید یکمی صبر میکردند اگر باز جریان داشت اونوقت بنابر حیض میداشتند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
پس حکم نماز وغسلش چی میشه؟

دوران استحاضه نماز باید بخونی. استحاضه قلیله غسل نمیخواد. فقط برا هر نماز چک کن اگه لک اومده وضو بگیر. استحاضه متوسطه فک کنم روزی یه غسل.‌و کثیره هر نماز.

۰۳۱۳۲۲۶۴۰۴۰ زنگ بزن هر سوالی داشته باشی جواب میدن