2777
2789
عنوان

اجرا گذاشتن مهریه

765 بازدید | 38 پست

سلام میشه اونایی که تجربه دارن بهم کمک کنن؟میخوام مهریمو بذارم اجرا ؛میخوام بدونم بهتره چه کارایی بکنم که به نفعم باشه

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده که میخوای مهریه اجرا بزاری‌؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
چی شده که میخوای مهریه اجرا بزاری‌؟

نامزدم تک پسر و لوسه ؛یه مادر بی ادب حسود داره ،خیلی دروغگو هستن ،از ۱۴ اسفند قهر کردیم ازش خبری نشده ؛نه زنگ و نه پیام ،اون تبریزه و من تهران ؛الان من مجبور شدم اومدم تبریز و ایشون با پررویی تمام بازم واسم کلاس میذاره

نامزدم تک پسر و لوسه ؛یه مادر بی ادب حسود داره ،خیلی دروغگو هستن ،از ۱۴ اسفند قهر کردیم ازش خبری نشد ...

اومدی تبریز خونشون؟توی این مدت شما هم بهش پیام ندادی؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
اومدی تبریز خونشون؟توی این مدت شما هم بهش پیام ندادی؟

اتفاقا ۱۷ اسفند که تولدش بود هم زنگ زدم هم پیام دادم ولی جواب ندادبعدش باز زنگ زدم اصلا محل ندادن ؛عید شد بازم انگار نه انگار عروس دارن 

اتفاقا ۱۷ اسفند که تولدش بود هم زنگ زدم هم پیام دادم ولی جواب ندادبعدش باز زنگ زدم اصلا محل ندادن ؛ع ...

ای وای😢😢😢ناراحت شدم برات..واقعا حق داری بری مهرتو اجرا بزاری .حداقل تکلیفت زودتر مشخص میشه..مگه چیکارشون کردی ک اینجورری میکنن؟

ای وای😢😢😢ناراحت شدم برات..واقعا حق داری بری مهرتو اجرا بزاری .حداقل تکلیفت زودتر مشخص میشه..مگه چ ...

بخدا هیچی ؛اولش بقیه فکر میکردن مقصر منم چون باهاش که حرف زده بودن کلی انگ بهم زده بود کلی حرفای دروغ ؛ولی چندروز پیش که رو در رو شدیم همه حرفای دروغو انکار کردو گفت ما نگفتیم ؛درکل حرفی برای گفتن نداره

ای وای😢😢😢ناراحت شدم برات..واقعا حق داری بری مهرتو اجرا بزاری .حداقل تکلیفت زودتر مشخص میشه..مگه چ ...

کارای اجرا گذاشتن رو انجام دادم ؛اخطاریه قراره فردا برسه دستش ؛چندروز دیگه هم واسه ممنوع الخروج کردنش میخوام برم

بخدا هیچی ؛اولش بقیه فکر میکردن مقصر منم چون باهاش که حرف زده بودن کلی انگ بهم زده بود کلی حرفای درو ...

وا پس چشه...این پسرا چه بی  غیرت شدناا