2777
2789
عنوان

پولدارای جامعه

104 بازدید | 9 پست

شدن پیرمرد پیرزن ها

حالا برفرض بچه هاشونم پیششون باشن

چه فضلی برای اونا داره؟

یادرس میخونن بیکارن

یا درس نمیخونن بیکارن

یا کاردارن سرمایه ندارن

یا سرمایه کمی دارن درامد ندارن

چه وضعشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه خواستگار داشتم همه میگفتن زنش شو پولدار ولی یه پراید قراضه داشت🤣 آخر نفهمیدم پولدارا چطوری هستن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من یه خواستگار داشتم همه میگفتن زنش شو پولدار ولی یه پراید قراضه داشت🤣 آخر نفهمیدم پولدارا چطوری هس ...

پولدار ینی خونه خوب ماشین خوب

درامد کافی

نداشتن نگرانی مالی

اختیار داری پولدار جوون ندیدی کافیه به ی جا وصل باشی ۷ جدت پولداره خیلیاشونم از همون نوجوانی ۵۰ تا س ...

دقیقا . مخصوصا توی تهران . انقدر دارن که نمیدونن چکارش،کنن . و افتادن به خوش گذرونی و خرج کردن و پارتی و هزار کار دیگه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دقیقا . مخصوصا توی تهران . انقدر دارن که نمیدونن چکارش،کنن . و افتادن به خوش گذرونی و خرج کردن و پار ...

منظورتون ونک به بالاست

چرا فقط اونا رو می بینید

مگر اونا چند درصد افراد جامعه رو تشکیل میدن؟؟؟

عجیبه