2777
2789
عنوان

اجرا گذاشتن مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 38 پست
عزیزم سلام خوبی؟ببخشید مهرو گذاشتی اجرا همزمان تامین خواسته یا توقیف اموالم زدی؟ 

سلام من از نیمه اردیبهشت رفتم دنبال کار اجرا گذاشتن ؛اولش فقط تونستم ممنوع الخروجش کنم ؛توقیف اموال تقریبا ده روز بعدش میشه انجام داد؛اگه با ماشین کار میکنه ؛ماشینشو توقیف نکن ،چون راحت میتونه از توقیف درش بیاره و فقط کارت عقب میفته

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  
سلام من از نیمه اردیبهشت رفتم دنبال کار اجرا گذاشتن ؛اولش فقط تونستم ممنوع الخروجش کنم ؛توقیف اموال ...

ببین شوهر من خیلی زرنگه و به محض اینکه بفهمه مهریه اجرا گذاشتم میره اموالشو انتقال میده.تو وکیل داشتی؟شوهر من مال داره ولی من میخوام قبل اینکه بتونه سندا رو کاری کنه اموالش ضبط یا حداقل جوری بشه نتونه به نام کسی بزنه

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شوهر من خیلی زرنگه و به محض اینکه بفهمه مهریه اجرا گذاشتم میره اموالشو انتقال میده.تو وکیل داشت ...

نامزد من چیزی نداره ،فقط همون وانت رو داره که اونم نمیتونه به نام کسی بزنه ؛باید اولسن اخطار حتما بره واسش که بعدا بتونی کاراتو انجام بدی،نه وکیل نداشتم ولی مشورت کرده بودم؛من کارای طلاقمو تبریز انجام دادم و شوهرخواهرم پیگیر کارامه ،اون آشنای وکیل داره

نامزد من چیزی نداره ،فقط همون وانت رو داره که اونم نمیتونه به نام کسی بزنه ؛باید اولسن اخطار حتما بر ...

که اینطور.ممنون.ان شالله موفق باشی.من باید وکیل بگیرم.البته فعلن نه.ولی فک نکنم زندگیم درست بشه

که اینطور.ممنون.ان شالله موفق باشی.من باید وکیل بگیرم.البته فعلن نه.ولی فک نکنم زندگیم درست بشه

سر خونه و زندگی اگه هستی ؛با سیاست پیش برو ؛کاری کن که یه چیزی به نامت بزنه ،برو طلا بخرحسابتو پرکن ؛چون مهریه رو نمیتونی به این راحتیا بگیری

سر خونه و زندگی اگه هستی ؛با سیاست پیش برو ؛کاری کن که یه چیزی به نامت بزنه ،برو طلا بخرحسابتو پرکن ...

هیچی به نام نمیزنه

آره اگه به همین وضع پیش بره دیگه نمیتونم😞

چندساله ازدواج کردی؟مشکلت چیه میخوای جداشی؟

شکاک.بددهن.دست بزن.خیانتکار.مشروب خور.دارای اختلال شخصیت مرزی.فوق العاده عصبی..بسیار بی محبت..خشک مغرور لوس 😕😕😕اصن درین مقال نمیگنجد😐💩

شکاک.بددهن.دست بزن.خیانتکار.مشروب خور.دارای اختلال شخصیت مرزی.فوق العاده عصبی..بسیار بی محبت..خشک مغ ...

کاش منم همین مشکلاتو داشتم حداقل میگفتم بده و نمیخوامش، شوهر من هیچکدوم از این هارو نداره ولی درعوض یه مادره عفریته جادوگر داره که وسط زندگیمونه