حالا واقعا میخوای جدا بشی؟ الان چ حسی داری؟خیلی دوسش داری؟😢
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
حالا واقعا میخوای جدا بشی؟ الان چ حسی داری؟خیلی دوسش داری؟😢
الان دارم کارای اجرا گذاشتن مهریه رو انجام میدم ؛فردا هم ممنوع الخروجش میکنم ؛راستش پیش یه نفر رفتم گفت جادوش کردن و تو رو از چشمش انداختن؛تمام خصوصیات شوهرمو گفت ،و گفت که اون خیلی دوست داره و کارتون به طلاق نمیکشه
اتفاقا اون بیشتر منو دوس داشت ، من زیاد حسی بهش نداشتم ؛حتی میخواست رابطه باهام داشته باشه و من نذاش ...
چن وقت بود اینجوری شده؟
امان از روزی که پسر بخواد و خوانوادش نخوان..هرررکاری میکنن ک نزارن و دخترو از چشمش میندازن...دیدم ک میگم....بخاطر همین شما باید بیشتر هواستو جمع میکردی و شوهرتو دو دستی میچسبییدی
چن وقت بود اینجوری شده؟ امان از روزی که پسر بخواد و خوانوادش نخوان..هرررکاری میکنن ک نزارن و دخترو ...
من دوست نبودم باهاش ؛اول مامانش اومد خواستگاری و خوشش اومد پسرشو اورد ؛ما چهل روز صیغه بودیم خوب بود،خرید عقد که رفتیم بکنیم حسودیای مادرش شروع شد؛اصلا میگفت هیچی واسم نخره ،تازه انگار به خودش اومد که پسرشو با کس دیگه تقسیم کرده
من دوست نبودم باهاش ؛اول مامانش اومد خواستگاری و خوشش اومد پسرشو اورد ؛ما چهل روز صیغه بودیم خوب بود ...
یا خدا...دقیقا مث مادرشوهر من😭😭😭منم عقدم....اینایی ک گفتی برام آشناس....همین فتنه رو مادرشوهر منم انداخت ولی شوهرم منعطفتر بود تونستم باهاش حرف بزنم .اما هنوزم مادرش قهره باهام
الان ۶۷ روزه باهم قهریم ؛دلم واسش تنگ شده ولی ازش بدم میاد دیگه
خیلی سخته ولی شوهرت امتحانشو پس داده دیگه..نشون داد ک نمیشه روش حساب کرد برا یه عمر زندگی...۶۷ روز تحمل کردی سختیاشو رد کردی..پر قدرت برو جلو حقتم بگیر ازش.....من مطمئنم آینده ای خوبی در انتظارت خواهد بود😍
مرسی عزیزم ،شوهرم میدونم بدجنس نیست و کس دیگه ای تو زندگیش نیست ولی بدیش اینه که بچه ننس و اختیاری ا ...
آخه ۶۷ روز؟؟هیچ توجیه قابل قبولی نداره
بازم خودت میدونی عزیزم..امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد
زیادی دهن بینه و حرفای مامانشو گوش میده ،برخلاف ظاهرش خیلی ترسوئه ،مامانشو میپرسته ؛اون نمیذاره بیاد ...
خب این آدم تا آخر عمر همینه..عوض که نمیشه..مادرش هرموقع اراده بکنه میتونه زندگیتونو بهم بزنه..مرد باید قوی و محکم باشه عزیزم