الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا همين كه جنين تشكيل ميشه بگيد خدارو شكر براي ما فقط يك جنين از ٩تا تشكيل شد كه كيفيتش هم بد بود
واسه منم ۸ تا تخمک بود که ۳تاش جنین شد که همشو گذاشتم.چند سالتونه .چند وقته بچه میخوایین
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
نه ميخوام اين سري برم پيش يه دكتر خوب براي آي وي اف دفعه پيش بهمن رفتم اما شايد اين بار برم د ...
عارفی هم خوبه
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
واي چه خوب كه بهتر شده دكتر سنتي كجا رفتي؟ اسمش چيه؟ آره ديگه اينقدر شوهرم آز داده كامل همه رو فوت ...
فردا واست میفرستم ازمایشاشو .دکتر عالیه خامنه .فقط دوماه گرمی خوردیم .هر دومون کلافههههه شده بودیم .دوساعت به دوساعت چیز میز باید میخوردیم.دوسین.بادوم.انجیل وخیلی چیزای دیگه.ولی شوهرم اصلا قبولش نداره میگه یه نسخه داره اونو به همه میده.چه میدونم .حالا خودم میخوام بعد این سینال افااا به شوهرم خرنوب بدم خیلی تعریفشو شنیدم.
دكتر نصر رو ميشناسين؟ من خيلي تعريفشو شنيدم اما به خاطر اون دفعه كه رفتم بهمن و منفي شد ديگه ميخوام ...
بهمن دکترتون کی بود
سه تا جنين كيفيتش خوب بود؟ ٢٨سالمه يك ساله اقدام كرديم و از همون اول چون آزمايش پيش از بارداري دادي ...
خدارو شکر که زود فهمیدید ۷ساله خودمم۳۱