2777
2789
عنوان

بعد از ميكرو پريود نميشم-به نظرتون چيه

| مشاهده متن کامل بحث + 5301 بازدید | 84 پست
خودم گفتم اگه تا ٣٩ روز مثل دفعه قبل نشدم بي بي ميگذارم اما نگرانيم از اينه كه اگه بارداري نباشه پس ...

عززیززم.هورمونا بهم میریزن نه چیز خاصی نیست .گرمیجات بخور دکترسنتی بهم گفت رحمت سرد چون از مجردی تا قبل ایوی افم ۹ روز عادت میشدم.

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=88990319]شوهر من تعداد و مورفولوژي و حركت  مورفولوژي شوهرتون خوب  

فکر کنم حرکت و تعداد مشکل داره .البته ماهه پیش رفت ابن سینا ازمایش داد یه کم با ازمایشگاه که قبلا میرفت فرق کرده بود.موندم والله به کدوم ازمایشگاه میشه اعتماد کرد.بعد دکترش گفت باید دی اف ای چک بشه که مشکل داشت الانم بهش امپول داده.تو این ۷سال نمیدونستیم اصلا دی اف ای چی هست .متاسفم واسه دکترااا که همش ادمو سر میددوونن

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
آره منم قبلا پريم ٨روزه بود

کجایین

[QUOTE=88990319]شوهر من تعداد و مورفولوژي و حركت  مورفولوژي شوهرتون خوب   فکر کنم حرکت و ...

شوهر منم تو ابن سينا آز داده ولي جاهاي ديگه مورفولوژيش ١٪؜ هست ولي تو ابن سينا ٠٪؜ هست دكتر هم ميگه ابن سينا معتبرتره هر چي هم از گياهي و دارويي بهش ميدم فرق نميكنه 

اتفاقا دكتر dfi نوشت براش ولي اون مشكلي نداشت

اتفاقا شنيدم dfi با دارو حل ميشه

شوهر منم تو ابن سينا آز داده ولي جاهاي ديگه مورفولوژيش ١٪؜ هست ولي تو ابن سينا ٠٪؜ هست دكتر هم ...

شرایط ازمایش فرق میکنه هااا سرما نباید خورده باشه.استرس نباید داشته باشه.نمیدونم فقط قبلنا ۳روز قباش تخلیه داشت ایندفه ۴ روزه بود شاید به خاطر همون یه روز بود.دی ای اف بد باشه گفت هر چقدررر ای ویاف کنی سقط میشه...همون میخاستم بگم برین ابن سینا .ما قبلش کیلینیک امید پیش دکتر پویان واقا حسینی میرفتیم.الان ۶ماهه دکترش را عوض کرده شوهرم ..انشالله مشکلت حل بشه.هرچی خدا بخاد همونه دکترااا همه چرت و پرت میگن.

امير جنتي خيلي مهربونه ولي تا حالا هيچ كاري براي بهبود اسپرم نكرده البته خيلي دارو و آمپول داده ول ...

خییییلیییی مهربونه تاحالا همچین دکتر مهربونی ندیدم😁😁😁

شرایط ازمایش فرق میکنه هااا سرما نباید خورده باشه.استرس نباید داشته باشه.نمیدونم فقط قبلنا ۳روز قباش ...

حالا همين كه جنين تشكيل ميشه بگيد خدارو شكر براي ما فقط يك جنين از ٩تا تشكيل شد كه كيفيتش هم بد بود

امير جنتي خيلي مهربونه ولي تا حالا هيچ كاري براي بهبود اسپرم نكرده البته خيلي دارو و آمپول داده ول ...

دکتر پویان اون سالها فقط ۸۰۰ ۹۰۰ پول دارو شوهرم و میدادیم مگه فکر میکنی بهبودی حاصل میشد .من معتقدم مرد ضعیف باشه داروها کارساز نیست .من یه کم شک دارم داروهای دکتر سنتی خورده یه زره شوهرم ازمایشش تو ابن سینا خوب شده .دکتر سنتی گفت دوماه بخورین بعد برین ازمایش که متاسفانه شوهرم نیومد ازمایش۵ ماه بعد رفت داد.حالا نمیتونم بفهمم اون داروها معثر بوده یا  نه.سردر میاری از ازمایش اسپرم 

دكتر اورولوژي شوهرتون اسمش چيه؟

امیر جنتی