2777
2789
عنوان

بعد از ميكرو پريود نميشم-به نظرتون چيه

| مشاهده متن کامل بحث + 5301 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترين دكتر نداشتن استرس و بى خيالى هست خودتون رو سرگرم كنين و اينقد دوربرتون شلوغ باشه كه از فكر ...

من الان ۹ ماهه کاملا بیخیالم اصلا دیگه واسم مهم نیست .امیدوارترم با اینکه مشکل جدیدتریم شوهرم پیدا کرد .شاید دیگه واسم عادی شده و از همه دکترا بریدم اونیکه  نجاتمون میده خداست .سلامتی خودمو شوهرم از همه چی مهمتر شده واسم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
بهترين دكتر نداشتن استرس و بى خيالى هست خودتون رو سرگرم كنين و اينقد دوربرتون شلوغ باشه كه از فكر ...

همه بهم ميگن اما مگه ميشه ترس از فرزند نداشتن ، عدم امنيت از آينده و ... 

هر كاري ميكنم نميشه فراموشم

يعني تو جمع و تو تنهايي بهش فكر ميكنم

باور نميكني اينقدر خواب بچه ميبينم

من الان ۹ ماهه کاملا بیخیالم اصلا دیگه واسم مهم نیست .امیدوارترم با اینکه مشکل جدیدتریم شوهرم پیدا ک ...

انشالله خدا جواب صبرتون رو به همين زودي با يه بچه تپل مپل و سالم و گل بده عزيزم

همه بهم ميگن اما مگه ميشه ترس از فرزند نداشتن ، عدم امنيت از آينده و ...  هر كاري ميكنم نميشه ...

دور و برت رو شلوغ كن

برو چندتا كلاس كه علاقه زياد دارى ثبت نام كن

اينقد ساعتات رو پر كن كه اصلا وقت نداشته باشى به بچه فكر كنى

مطمئن باش جواب ميگيرى

ديدم كه ميگما

دكتر سنتيه اسمش عاليه خامنه است؟ خانمه يا آقا؟ آدرسشو ميفرستي؟  خيرانديش و كرد افشاري هم شنيد ...

اره این شاگرد خیر اندیشه.  کرد افشاری تو سایتا میگن بد اخلاقه البته من نمیدونم تا حالا پیشش نرفتم. خامنه زیاد صحبت نمیکنه مدرکه دکتر زنان و داره.بعد رفته طب سنتی .ازش پرسیدم فولیک اسید بخورم گفت بخور ولی فایده نداره .سنتیا اصلا دکترا رو قبول ندارن .دکتر اهم سنتیا رو قبول ندارن.به جنتی گفتم شوهرم داروهای گیاهی خورده ممکنه این بهتر شدن اندکش واسه اونا باشه گفت نهههه ازمایش اسپرم متغیر.گفتم ۴ سال تو کیلینیک امید همش یه چیز بود که.....😐

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
طبيعي باردار شدين؟  آي وي اف نكردين؟

چندين بار اى وى اف شدم همش بى نتيجه

ولى مدتى بود كلا بى خيال شدم شايدم خسته از دكترا

سرمو مشغول كردم اينقد ساعتام پر بود

كه شبا تا سر روى بالش ميزاشتم بى هوش ميشدم

بعد يهو ديدم منى كه با اين همه درمان باردار نشدم طبيعى باردارم

اونى با اسپرم هاى بسيار داغون

الان يه دختر دارم كه كپى باباشه

چندين بار اى وى اف شدم همش بى نتيجه ولى مدتى بود كلا بى خيال شدم شايدم خسته از دكترا سرمو مشغول كر ...

عزرزیزززم خدا رو هزار مرتبه شکر.خدا حفظش کنه حرفای شماها به ما امید  میده

اره این شاگرد خیر اندیشه.  کرد افشاری تو سایتا میگن بد اخلاقه البته من نمیدونم تا حالا پیشش نرف ...

اخلاق كه مهم نيست

من هميشه به شوهرم ميگم به خدا حاضرم دكتره بياد كتكم بزنه ولي يه بچه بذاره تو دامنمون 😂 ميارزه به صد تا دكتر خوش اخلاق والا

به خاطر همين همش ميپرسم كي خوبه كي خوبه

پس اين كه مدركش زنانه فكر كنم نسبت به بقيشون تخصصي تره؟

مرسي كه معرفي كردي عزيزم

چندين بار اى وى اف شدم همش بى نتيجه ولى مدتى بود كلا بى خيال شدم شايدم خسته از دكترا سرمو مشغول كر ...

واي الهي خدا دخترتو حفظ كنه برات 

انشالله سلامت باشيد و خدا هرچي ميخواي بهت بده كه ما رو اميدوار كردي

انشالله خدا به هممون كمك ميكنه

اخلاق كه مهم نيست من هميشه به شوهرم ميگم به خدا حاضرم دكتره بياد كتكم بزنه ولي يه بچه بذاره تو دامن ...

فقط تاقبل تابستون برین چون ما تابستون  رفتیم وشوهرم تمامه تنش دونهای گرمی زده بود بنده خدا.خودمم پر جوش .اینقدر گرمیجات خورده بودیم .مطبش تو نواب ۲تا مطب داره که هردو توهمون منطقست.تو نت بزنی ادرسشو شمارشو میاره.توکل برخدا 😘😘😘😘😘😘😘😘تمامه ازمایشهای خودتو شوهرتو ببر.خوردن مرغ و گوشت گوساله وماهی ممنوعه.فقط بوقلمون و گوشت گوسفند بایدبخورین.هفته ای دوبار سوپ گندم .۳ یا ۴ بار اب نخود که خیلی موثر. ۳بارنیمروی باروری ونان ن بارداری .صبحانهیه روز درمیون عسل وشیره انگور وعسل و ارده.سردیجات ممنوع سودازاها ممنوع.و بادکش رتخمدان وکمر برای زنا و بادکش کمر واسه مردا.شب بخیر عزیزم

فقط تاقبل تابستون برین چون ما تابستون  رفتیم وشوهرم تمامه تنش دونهای گرمی زده بود بنده خدا.خودم ...

خيليييييي ممنووونم از راهنماييات انشالله كه به زودي مادر بشي عزيزم

حتما همه رو انجام ميدم

شبت به خير و سلامتي انشالله