2777
2789
عنوان

تلفیق و هنر

| مشاهده متن کامل بحث + 4926 بازدید | 102 پست
شماازبیرون کاررومیبینید...من اول همین دیدشماروداشتم ولی الان نظرم عوض شده

انشالله بسازه براتون به هرحال هر پیشرفتی که بکنین ما خوشحال میشیم

هرکسی با عقل خودش تصمیم میگیره 

میشه برای رسیدن به حاجتم یک صلوات بفرستی 😘
باشه میبینیم🙂💐

از اسم کاربریتون پیداس که فقط واسه تبلیغ اومدینا 

مثل اینکه کسیو ندارین ببرین دیگه 

دست به دامن سایت شدین

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والاحسودان فعلا😏سایت روفیلترکردن  اقای مرتضوی عزیزرفتن قوه ی قضاییه تارفع فیلترکنن...🙂طلاکه ...

همین اقای مرتضوی رو هم تعریفشو خیلی شنیدیم 😂😂

کلاه‌بردارا

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
من صرفا جهت اطلاع استارتر گذاشتم  برام فرقی نمیکنه رفع فیل تر بشه یا نه  ولی شما س ...

من تاجایی که به حق باشه حق دارم دفاع کنم 💐💐💐💐

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!
انشالله بسازه براتون به هرحال هر پیشرفتی که بکنین ما خوشحال میشیم هرکسی با عقل خودش تصمیم میگیره&nb ...

ممنون 💐

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!
همین اقای مرتضوی رو هم تعریفشو خیلی شنیدیم 😂😂 کلاه‌بردارا

😏😏😏😏😏میبینیم

شماازبیرون کاررومیبینید...من اول همین دیدشماروداشتم ولی الان نظرم عوض شده

جدی عذاب نمیگیرین اینجوری گول میزنین 

یا تازه واردین که اینجوری سنگ اینارو به سینه میزنین

یا از اون اول بالا بودین که دلتون نمیسوزه واسه مردم

در هر صورت خدا بالاسر هست 

مردم الان محتاجن با این کاراتون گولشون نزنینو بدتر کنین اوضاعشونو 

از اسم کاربریتون پیداس که فقط واسه تبلیغ اومدینا  مثل اینکه کسیو ندارین ببرین دیگه  دست ...

نه والامن زیرمجموعه م جمع شده...نیازی ندارم🙂فقط دیدم استاتردرموردتلفیق پرسیدن گفتم بهشون اطلاعات بدم همین💐

😏😏😏😏😏میبینیم

ببین عزیزم

راستی یه نمونه‌اش 

دوست‌پسر همون دوستم بود 

عین شما میومد تعریف میکرد که وااای درآمدمون فلان قدر شده و ماشینو خونه و فلان میخریم 

درصورتی که بعد از یکسال عضو بودنش همون دمپایی ابری که میپوشیدو هم نتونست عوض کنه 

جدی عذاب نمیگیرین اینجوری گول میزنین  یا تازه واردین که اینجوری سنگ اینارو به سینه میزنین یا ...

نه بالام نه پایین...دلم برای مردمم میسوزه،فقط راه وچاه رونشونشون میدم اوناتوانتخاب کردن مختارن،هیچ زورواجباری درکارنیست🙂

ببین عزیزم راستی یه نمونه‌اش  دوست‌پسر همون دوستم بود  عین شما میومد تعریف میکرد که واا ...

اون حتمابادران اینابوده🙂

نه والامن زیرمجموعه م جمع شده...نیازی ندارم🙂فقط دیدم استاتردرموردتلفیق پرسیدن گفتم بهشون اطلاعات بد ...

خب همین دیگه پول بقیه داره میره تو جیبتون 

میاین تبلیغ میکنین که پول بیشتری داشته باشین

زشته بخدا 

از خدا بترسین

اصلا وقتتونو نذارین پای این کارای بیخود 

اون حتمابادران اینابوده🙂

همین تلفیق هنر بود 

صنایع دستی

اونم چه صنایعی

نه بالام نه پایین...دلم برای مردمم میسوزه،فقط راه وچاه رونشونشون میدم اوناتوانتخاب کردن مختارن،هیچ ز ...

اگه دلت اینجوری میسوزه همون بهتر که نسوزه 

الان هزار تومنم هزار تومنه 

یه بنده خدا بیاد دو تومن پولشو بده بعد اینقدر دنبال اینو اون بدوه که بیاین زیر مجموعه من بشین 

اصلا روحیه طرف داغون میشه همش باید التماس اینو اونو بکنه که توروخدا بیاین و خیلی چیزای دیگه که یا شما ندیدی یا مردم برات هیچ هستن

خب همین دیگه پول بقیه داره میره تو جیبتون  میاین تبلیغ میکنین که پول بیشتری داشته باشین زشته ...

شماهرچی دوست دارین بگین ...🙂🙂🙂🙂

صلاح مملکت خویش خسروان دانند🙂🙂🙂🙂