سلام دوستان من زیاد درباره این شرکت مطالعه کردم و توی جلساتش هم شرکت کردم و توضیحات خود اون شخص که بهش میگفتن لیدر هم شنیدم
ببینید من خودم کار هنری میکنم (تذهیب و نگارگری) محصولات این شرکت رو از نزدیک دیدم و از نظر هنری اینا به هیچ عنوان ارزش ندارن یعنی این شرکت که ادعا داره ما جهانی هستیم و میخوایم هنر رو صادر کنیم اگر اینارو صادر کنن کاری جز آبروریزی برای کشورمون نکردن چون این محصولات هیچ ارزش هنری ندارن ولی کسی که کارشناس هنری نیست یا تا حالا از نزدیک کار هنری ندیده و لمس نکرده اینو متوجه نمیشه و میره ۳ میلیون میده به چیزی که فقط اسم هنر رو به یدک میکشه این اولین کلاهبرداری
پس این حقیقتو باور کنید که اون چیزایی که خریدین اثر هنری و صنایع دستی نیست
دومیش اینکه شما برای اینکه در آمد بدست بیارین باید محموعه بگیرین و گولتون میزنن که فقط ۲ نفر باید بگیرید در حالی که شما باید دو نفرو بیارید اونارم گول بزنید تا یه جنس به اسم هنر بخرن و شروع کنن بعد تازه باید هی جلسه بزارین و بیوفتین دنبالشون تا به تعادل برسین و به تعادل نرسین اون باز یه بدبختی داره
علاوه بر اینا بهتون میگن که این کار روزی ۲ الی ۳ ساعت ازتون وقت میگیره ولی خوب کار کنی هفته ای ۱۰ تومن در آمد داری در حالی که گیریم شما به ۱۰ تومن درآمدم رسیدین بخاطر سیاست های کثیفی که این شرکتا دارن بالا دستی های شما در آمد های میلیاردی و نجومی میگیرن به واسطه سودی که از زیر مجموعه های شما میگیرن و شما فقط ۱۰ تومن میگیرین که پول خورد حساب میشه
و اینم که میگن فقط ۲ الی ۳ ساعت در روز کاملا دروغه شما بعد یه مدت به خودت میای میبینی همش داری وقتتو تلف میکنی به اسم بیزنس و کارآفرینی و این دروغ های قلمبه و سلمبه
فیلم های جلساتشونم ببنید یه چیزایی میگن آدم خندش میگیره
در کل طبل هر چه توخالی تر صداش بیشتر