2777
2789
عنوان

تلفیق و هنر

| مشاهده متن کامل بحث + 4926 بازدید | 102 پست
اگه دلت اینجوری میسوزه همون بهتر که نسوزه  الان هزار تومنم هزار تومنه  یه بنده خدا بیاد ...

التماس نیازی نیست🙂🙂🙂🙂🙂🙂

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!
شماهرچی دوست دارین بگین ...🙂🙂🙂🙂 صلاح مملکت خویش خسروان دانند🙂🙂🙂🙂

بد سرتونو عین کبک کردین زیر برف

امیدوارم به موقع متوجه بشین و بیش از حد وقتتونو تلف نکنین 

من دیدم که میگم الکی صحبت نمیکنم ایناهم توصیه‌های من به شما 

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد سرتونو عین کبک کردین زیر برف امیدوارم به موقع متوجه بشین و بیش از حد وقتتونو تلف نکنین  من ...

ممنون بابت توصیه هاتون💐💐💐💐🙂🙂🙂😏

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!
التماس نیازی نیست🙂🙂🙂🙂🙂🙂

اره اینکه به طرف میگین بیا کارت دارم و اون بنده خدا نمیدونه واسه چی داره میاد پیشتون و میگیرنش دست جمعی روی مخش راه میرین التماس نیست بی انصافی و کلاهبرداریه 

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
ممنون بابت توصیه هاتون💐💐💐💐🙂🙂🙂😏

خواهش میکنم💐

اره اینکه به طرف میگین بیا کارت دارم و اون بنده خدا نمیدونه واسه چی داره میاد پیشتون و میگیرنش دست ج ...

التماس نیست.دروغی هم درکارنیست

مامیگیم برای کاره خواستی درموردش بدونی بیابامشاورانمون صحبت کن...اگه خواست اومدکه اومد اگه هم نیومد که هیچی🙂

التماس نیست.دروغی هم درکارنیست مامیگیم برای کاره خواستی درموردش بدونی بیابامشاورانمون صحبت کن...اگه ...

اینجور که پیداس خودتونم دارین گول میزنین 

هرجور راحتی عزیزم 

موفق باشی

اینجور که پیداس خودتونم دارین گول میزنین  هرجور راحتی عزیزم  موفق باشی

😏

التماس نیست.دروغی هم درکارنیست مامیگیم برای کاره خواستی درموردش بدونی بیابامشاورانمون صحبت کن...اگه ...

⭕️ شرکت هرمی «تلفیق هنر» که با پوشش کار فرهنگی در گلستان فعالیت می‌کرد، متلاشی شد

🔸هادی هاشمیان، رئیس کل دادگستری گلستان:

🔹سربازان گمنام امام زمان (عج) در استان گلستان موفق شدند شرکت هرمی که در زمینه خرید و فروش میراث فرهنگی و صنایع دستی فعالیت می‌کرد را شناسایی و منهدم کنند.

🔹این شرکت با نام «تلفیق هنر» از مردم عضو گیری کرده و اجناس را چندین برابر قیمت به افراد می‌فروختند و این اجناس هم به دست مردم نمی‌رسید.

🔹شرکت فوق توانسته بود ۳۲۰ هزار نفر از سراسر کشور را جذب کرده و گردش مالی آن هم ۶۷۰ میلیارد تومان بوده است.

🆔 @minoopress

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سلام عزیزم خیلی خوبه،منم یه شش ماه تحقیق کردم،پنج ماهه عضوشدم و رنک۱۰ روزدم،یعنی هفته ای۱۰میلیون میگ ...

شما خوشحال از اینکه ۱۰ تومن میگیری در حالی که بالا سریای شما هفته ای دارن ۵۰۰ میلیون میگیرن شما فقط توی این راه وسیله هستین و داره ازتون سو استفاده میشه

سلام دوستان من زیاد درباره این شرکت مطالعه کردم و توی جلساتش هم شرکت کردم و توضیحات خود اون شخص که بهش میگفتن لیدر هم شنیدم

ببینید من خودم کار هنری میکنم (تذهیب و نگارگری) محصولات این شرکت رو از نزدیک دیدم و از نظر هنری اینا به هیچ عنوان ارزش ندارن یعنی این شرکت که ادعا داره ما جهانی هستیم و میخوایم هنر رو صادر کنیم اگر اینارو صادر کنن کاری جز آبروریزی برای کشورمون نکردن چون این محصولات هیچ ارزش هنری ندارن ولی کسی که کارشناس هنری نیست یا تا حالا از نزدیک کار هنری ندیده و لمس نکرده اینو متوجه نمیشه و میره ۳ میلیون میده به چیزی که فقط اسم هنر رو به یدک میکشه این اولین کلاهبرداری

پس این حقیقتو باور کنید که اون چیزایی که خریدین اثر هنری و صنایع دستی نیست

دومیش اینکه شما برای اینکه در آمد بدست بیارین باید محموعه بگیرین و گولتون میزنن که فقط ۲ نفر باید بگیرید در حالی که شما باید دو نفرو بیارید اونارم گول بزنید تا یه جنس به اسم هنر بخرن و شروع کنن بعد تازه باید هی جلسه بزارین و بیوفتین دنبالشون تا به تعادل برسین و به تعادل نرسین اون باز یه بدبختی داره

علاوه بر اینا بهتون میگن که این کار روزی ۲ الی ۳ ساعت ازتون وقت میگیره ولی خوب کار کنی هفته ای ۱۰ تومن در آمد داری در حالی که گیریم شما به ۱۰ تومن درآمدم رسیدین بخاطر سیاست های کثیفی که این شرکتا دارن بالا دستی های شما در آمد های میلیاردی و نجومی میگیرن به واسطه سودی که از زیر مجموعه های شما میگیرن و شما فقط ۱۰ تومن میگیرین که پول خورد حساب میشه

و اینم که میگن فقط ۲ الی ۳ ساعت در روز کاملا دروغه شما بعد یه مدت به خودت میای میبینی همش داری وقتتو تلف میکنی به اسم بیزنس و کارآفرینی و این دروغ های قلمبه و سلمبه

فیلم های جلساتشونم ببنید یه چیزایی میگن آدم خندش میگیره

در کل طبل هر چه توخالی تر صداش بیشتر

سلام دوستان من زیاد درباره این شرکت مطالعه کردم و توی جلساتش هم شرکت کردم و توضیحات خود اون شخص که ب ...

اینم یادم رفت بگم اینقدر جنسای تو سایتشون بی کیفیته که اگر شما تشریف ببرید اصفهان و صنایع دستی واقعی از نزدیک ببینید می فهمید آبروریزی و افتضاحی که میگم چیه و هیچکس با عقل سالم حاضر نیست اونارو بخره و چون روی دستشون مونده میفروشن به کسایی که میان توی تیمشون و اینجوری دیگه جنسای بنجل روی دستشون نمیمونه😉