2777
2789
عنوان

تلفیق و هنر

| مشاهده متن کامل بحث + 4934 بازدید | 102 پست
دونفر رو معرفی کنی خرید بزنن کافیه یا ن؟

هرچی بیشترافرادزیرمجموعه جمع کنی زودتربه پورسانت میرسی...شمافقط دودستت روببرپایین تندتندپورسانت میاد.فقط بایدتیمت روحمایت کنی...

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!

شرکت بازاریابی نفیس از همه بهتره هم از نظر مزایا هم قیمت و اینکه میتونی مشاوره بدین طی چند جلسه اموزشی

چون کالاهایی ک داره بصورت تخصصی و درمانی هستن و همه پایه گیاهی داره حتی مرطوب کننده هاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون اینجورین  بیاین همدیگه رو گول نزنیم

هه...من پنج ماهه عضوم چطورکلاه برداریه خب خانومی؟

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!
سلام عزیزم خیلی خوبه،منم یه شش ماه تحقیق کردم،پنج ماهه عضوشدم و رنک۱۰ روزدم،یعنی هفته ای۱۰میلیون میگ ...

پیداس واسه تبلیغ اینارو میگینا 

احتمالا تایپک هم تبلیغاته

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

واقعا از همین تاپیک و اینهمه تبلیغ توش معلومه اونجا چه خبره 

چرا فکر میکنید اونا دلشون براتون میسوزخ و قراره پولدارتون کنن؟

میشه برای رسیدن به حاجتم یک صلوات بفرستی 😘
پیداس واسه تبلیغ اینارو میگینا  احتمالا تایپک هم تبلیغاته

چه تبلیغی گلم؟،من فقط نظرمودادم تحمیل که نکردم،چون کارجدیده خیلی هامقابله به مثل میکنن...حالاهرکی خواست سوارکشتی شه،هرکی هم نخاست بذارغرق شه.وسلام

هه...من پنج ماهه عضوم چطورکلاه برداریه خب خانومی؟

پنج ماه زوده براتون تا متوجه کلاهی که سرتون رفته بشین خانوم 

دوست منم گول همینارو خورد 

اونم عین شما اینجوری دفاع میکرد از کارش اماااا به مرور متوجه شد به عیچ دردی نمیخوره 

اینقدر هم تلاش کرد

از کجا تا کجا میرفت واسه مشاوره و ....

خلاصه که این کلک‌ها قدیمی شدن واسه ماها

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
دوست عزیز اینو ببین دیشب یکی از پیجای بزرگِ تحلیل بورس و اقتصاد استوری کرده بود . کلاه بردارن و الان ...

والاحسودان فعلا😏سایت روفیلترکردن 

اقای مرتضوی عزیزرفتن قوه ی قضاییه تارفع فیلترکنن...🙂طلاکه پاکه چه منتش به خاکه

پنج ماه زوده براتون تا متوجه کلاهی که سرتون رفته بشین خانوم  دوست منم گول همینارو خورد  ...

عزیزم من فقط نظرمودادم...شماقبول نکن👌کسی که اومده برده...شماهم عضومیشین شک نکن...دیرنیست اون روز🙂💐

چه تبلیغی گلم؟،من فقط نظرمودادم تحمیل که نکردم،چون کارجدیده خیلی هامقابله به مثل میکنن...حالاهرکی خو ...

حالا شما فکر کن سواری

اونی که غرق میشه شمایی نه ما 

اینکه مردمو گول بزنین با تعریف های بیخود اوج بی انصافیه 

من شاهد تموم این گول زدنا بودم خانوم 

واقعا از همین تاپیک و اینهمه تبلیغ توش معلومه اونجا چه خبره  چرا فکر میکنید اونا دلشون براتون ...

شماازبیرون کاررومیبینید...من اول همین دیدشماروداشتم ولی الان نظرم عوض شده

والاحسودان فعلا😏سایت روفیلترکردن  اقای مرتضوی عزیزرفتن قوه ی قضاییه تارفع فیلترکنن...🙂طلاکه ...

من صرفا جهت اطلاع استارتر گذاشتم 

برام فرقی نمیکنه رفع فیل تر بشه یا نه 

ولی شما سعی کن رو حساب ۵ ماه و ۱ سال و ۲ سال به هیچ کسی و هیچ چیزی اعتماد نکنی چه برسه به اینکه ازش دفاع کنی! 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
حالا شما فکر کن سواری اونی که غرق میشه شمایی نه ما  اینکه مردمو گول بزنین با تعریف های بیخود ...

باشه میبینیم🙂💐