2777
2789
عنوان

تلفیق و هنر

| مشاهده متن کامل بحث + 4925 بازدید | 102 پست

طرح هرمی نوعی کلاهبرداری است که در آن شرکت کنندگان تنها از طریق جذب دیگران سود می برند. در یک طرح هرمی، پول از اعضای جدید گرفته می شود و به عنوان پورسانت به بالاسری ها پرداخت می شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شرکت ها بدون هیچ مجوز رسمی در حال کلاه برداری هستند کسانی که هیچ اطلاعاتی نسبت به این نوع شرکت ها ندارند. و گول حرف های این نوع افراد رو میخورن. لطفا گول حرف های این نوع افرداد رو نخورید. چون جز دروغ چیزی یه شما نمیگن. مراقب باشید.

خانوم های عزیز .. هیج جا ب هیچکس پول مفت نمیدن ... این شرکت هم به هیچکس پول مفت نمیده .. شما  ورودی یا سرمایه ای ک میخای بذاری دربرابر شرکت های بازرایابی دیگه خیلی ناچیز هستش ...  و اول کار تو این شرکت ب شما میگن  اگرررر فعالیت کنی سود میکنی .. ولی اگر فعالیت نکنی ضرر نمیکنی اصلا ولی خب سودی هم نمیبری

حالا چرا ضرر نمیکنی؟؟؟  چون ک شما ورودی ای پرداخت کردی در برابرش جنس تحویل گرفتی ... اونم چ جنسی ؟؟؟صنایع دستی که تولید خود ایران هستش بابت تهیه ش ارز خارج نمیشه !!!!   اتفاقا کسی ک جنمشو داشته باشه بتونه کار کنه دوام بیاره خیلی هم خوبه.. اینم نوعی کار هستش .. فقط ب جای خستگی فیزیکی خستگی روحی داره ... ینی شما از بدنت کار نمیکشی از روح و روانت کار میکشی ‌....نتورک کار کردن خیلیییی خوبه ب شرطی ک صبر و حوصله داشته باشین ....

سلام عزیزم خیلی خوبه،منم یه شش ماه تحقیق کردم،پنج ماهه عضوشدم و رنک۱۰ روزدم،یعنی هفته ای۱۰میلیون میگیرم...درضمن من یه زن خونه داربایه بچه کوچیکم شوهرمم کارش آزاده

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!
خانوم های عزیز .. هیج جا ب هیچکس پول مفت نمیدن ... این شرکت هم به هیچکس پول مفت نمیده .. شما  و ...

دقیقا...من درعرض پنج ماه رنک۱۰روزدم،تازه یه بچه کوچیک هم دارم

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!
اگر پول توش بود پولدارا صف کشیده بودن نه بی پولا وناچارا  صد در صد صد در صد کلاهبرداریه  ...

اونی که شماعرض میکنیدبادران وپنبه وریزو.....هستند...دقیقا همینی که شمامیگید فامیلای مارفته بودن جنساشون تاهنوزکه هنوزه رودستشون مونده،ولی تلفیق صنایع دستیه،خیلی فرق داره بااونا،اینجایه بارخریدمیزنی وجایگاهت حفظ میمونه،ولی اونانه،خریدنزنی ریزش داری و........ووووو

طرح هرمی نوعی کلاهبرداری است که در آن شرکت کنندگان تنها از طریق جذب دیگران سود می برند. در یک طرح هر ...

بادران وپنبه ریزو..... متاسفانه اینجوریه...نه تلفیق

سلام منم داخل تلفیق و هنر هستم و راضیم عاااالیه خیلی پشیمونم ک زودتر نرفتم.داداشم یه سال پیش رف هررر ...

سلام گلم چندماهه عضوشدی؟منم یه تلفیقی هستم

وای منم دوست همسرم یه سال پیش بهمون پیشنهاددادن من قبول نکردم الان خیلی عالی شده وضعشون...

وای خدایا من نمیدونم کی میخوان دست بردارن از گول زدن مردم

دوست من تو این کارا بود اینقدر ضرر دید که کنار کشید 

خودشم قانع کرد که اره من پولمو هدر ندادم و یکی از محصولاتشونو گرفتم

خیلی بهش گفتم نرو تو اینکار ولی اینایی که میان شستوشویه مغزی میدن بردنش تو کارو بعدم همشون جز ضرر چیزی ندیدن 

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
بادران وپنبه ریزو..... متاسفانه اینجوریه...نه تلفیق

همشون اینجورین 

بیاین همدیگه رو گول نزنیم

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی