2777
2789
عنوان

بارداری

122 بازدید | 5 پست

من 8 ماهه اقدامم توی 5 ماه گذشته پریودام منظم بود بین 32 تا 33 روز دیروز روز 33 بود. احساس میکنم تکرر ادرار گرفتم و سینه هامم کمتر از پریودای قبلیم درد میکنه الان بی بی چک زدم منفی بود. بنظرتون زود زدم؟ 

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱

صبر کن چهار پنج روز بگذره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود زدی. تکرار کن چند روز دیگه. الهی ک اگه خدا میخواد باردار باشی. 

ایشالله اخه فردا میخام برم ورزش گفتم اگه باردارم نرم اخه سابقه زایمان زودرس دارم

سلام یه سوال داشتم

من دو روز پیش دل درد شدید همراه تب و لرز و سرگیجه و حالت تهوع گرفتم رفتم دکتر سونو کرد که اولین سونو بعد از بارداریم بود گفت ساک حاملگی و جنین هست ومشکلی نیست و هفته۶بارداریته

ولی من از اون روز که مریض شدم دیگه علائم بارداری ندارم دیگه سینه هام درد نمیکنه و اصلا حالت تهوع ندارم

خیلی نگرانم ینی مشکلی پیش اومده واسه جنین؟!

من قبلا یه سقط تو هفته ۹داشتم 

لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنون

سلام یه سوال داشتم من دو روز پیش دل درد شدید همراه تب و لرز و سرگیجه و حالت تهوع گرفتم رفتم دکتر سو ...

شما حتما برو دکتر اگه میگه علائم بارداری نداری