2777
2789
عنوان

آرایشگاه خوب تو مشهد؟ واسه عروسیم

1921 بازدید | 18 پست

سلام بچه هایی که همشهری من هستین ارایشگاه خوب واسه عروسیم سراغ دارین ؟ میخوام کارش عالی باشه ! فرآراو میشناسین و میدونین قیمتاش چجوریه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه عروسیم فرارا رفتم خیلی راضی بودم

گذشته از نوع ارایش که خوشگل شده بودم برخوردشونم عالی بود خیلی به فکر راحتی و ارامش عروسا بودن.و نیم ساعت قبل از ساعتی که گفتم شوهرم میاد اماده بودم

قیمتم پارسال یک و هفتصد دادم واسه وی آی پی

البته تخفیف اتلیه بود ولی اصلش دو و نیم

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
کاراش خوبه ؟ کجاس؟ قیمتاش چحوریه؟

زنگ بزن بپرس،من دوتا از فامیلام رفتن پیشش

قیمتشو نمیدونم ولی کارش خوبه

بعدم هر سالنی خواستی بری قبل قرارداد حتما برو کارای عروسشونو از نزدیک ببین

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
اها اره گرون که گرونه میخواستم ببینم رنج قیمتاش چجوریه راضی نبودی؟

خوبيش كه قشنگ درست ميكنه فقط من غليظ نميپسندم بستگي به خودت داره 

ملائم اگ دوست داري زهره و پوپر قشنگه ولي اينا هم براي عروس از يك تومن به بالاعه

زنگ بزن بپرس،من دوتا از فامیلام رفتن پیشش قیمتشو نمیدونم ولی کارش خوبه بعدم هر سالنی خواستی بری قب ...

اون که اره حتما میرم ولی زنگ زدم قیمت نداد :( گف حضوری باید بیای میخواستم فقط رنج قیمتاشو بدونم