2777
2789
عنوان

عروسی و جهاز و خونه .شما بیاید قضاوت کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 98 پست

ببین عزیز دلم قرار نیست اول زندگی همه چیز داشته باشی ،اگه همسرت مرد خوبیه و با عرضه و اهل کار و تلاشه ، باهاش راه بیا ...زندگی مشترک میدون جنگ نیست که برای هم شمشیر بکشید ،با همدیگه زندگیتون و میسازید

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه نیا 

ببخشید رک گفتم ولی منم سر عروسی خیلییی کوتاه اومدم بعد ۷سال هنوزم حسرت میخورم از الان ک‌وتاه بیایی خودتو بی ارزش میکنی سر حرفت بمون بلخره ک باید کمکش کنن همینا فردا روزی دختر شوهر بدن ببین چطور پدر داماد در میارن دیدم ک میگم

......
کلا خانواده هایی که پسر دارن عین مهمون فقط میان عروسی ومیرن! انگااار نه انگار

كاش فقط مث مهمون بيان ميان رياست بازي هم در ميارن😂😂

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞

عزیزم بعضیا میگن کوتاه نیا یعنی چی کوتاه نیا مگه جنگه اگه شوهرتو دوست داری باهم زندگیو بسازین دوسه سالی سختی داره ولی بعدش خوب میشه ایشالا و خونه بزرگ تر میگیری

عین خانواده شوهره من..جفت جاریام یه چوب کبریتم باخودشون نیاوردن،،پدرشوهرومادرشوهرم چه عروسیایی واسشو ...

خدایی نمیدونم چه مدلشه اخه اینایی ک جاهاز نمیبرن و هزارتا خرج هم براش میکنن عزیزترن تا مایی ک جاهاز میبریم و دنبال کم خرجترین چیزاییم

حق با شماست به حد کافی هم از خود گذشتگی کردی وکوتاه اومدی الان اونا باید یه حرکتی بزنن پدرومادرت با ...

فقط اومدن گفت از برج ۲به بعد آماده باشید برا عروسی همین

حرف هیچیو نزدن

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨

خیلی خرجا سنگین شده ولی از اول نباید قول میدادن البته ما رسممون اینه که جهاز رو کامل عروس میخره نامزدی و بله برون و شام عقد کنون هم با عروسه

عروسی و سرویس جواهر با داماده فقط لباس و ساعت داماد با عروسه

واقعا خرجا زیاد شده من که دیگه داره اشکم در میاد سر جهاز و همسرمم واقعا خیلی تو هزینه افتاده برای عروسی خداروشکر هر دو خانواده ها کمکمون میکنن

به نظرم بگو همسرت صحبت کنه باهاشون تو خونه خرجش درسته کمتره ولی کلی دردسر داره

افرین دقیقا حرف من همینه  شوهرم خودش آدم کاری ایه اخلاقشم خوبه خداروشکر ولی چرا خونوادش اونجو ...

ببین عزیزم خواهر شوهر من شوهرش بیکاره کلی جشن نامزدی عقد آتلیه آرایشگاه تا الان خانواده شوهرش خرج کردن ۴ساله عروسی نکرده بخاطر شغل شوهرش از اونور خانواده شوهرش همچین سا‌پورتش میکنن الانم میخوان بهترین عروسیو برلش بگیرت با کلی هزینه من بودن بخدا میکفتم همون جشن عقد بسمه عرپسی نمیخوام 🤕

بعد همینا برا من یقرونم خرج نکردن 

......
مرده شوره شوهرتو خانوادشو با هم ببرن عرضه ندارین خرج کنین گکه میخورین زن میگیرین اگه الان پا پس بکشی ...

وا چرا توهین میکنی؟واقعا متاسفم

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨