2777
2789
عنوان

عروسی و جهاز و خونه .شما بیاید قضاوت کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 98 پست
ميخوام اينسري اومدن بزنم اخره فيلمه خخخخ بريد خونه هاتون

وای چقدر عین منی تو

من زدم آخر فیلم

هر وقت میخان بیان بهانه میارم😂😂

البته استراحت مطلقم و از ترس کار نکردنشون نمیان

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
من شوهرمو دوسدارم با همین حقوقشم میتونم زندگیمو بچرخونم ولی مشکلم عروسیه که خونوادش زدن زیرش و طلبکا ...

اصلا منظورم این نیست چرا ازدواج کردی خدارو شکر که دوسش داری و با همین درآمد خیلیا زندگی خوبی دارن شما هم خواهی داشت مطمئنا، ولی میگم شرایط شوهرت رو درک کن خونوادش زدن زیر حرفشون کاری نمیتونی بکنی پس به شوهرت فشار نیار خداییش هم عروسی هم وسایل خونه هم اجاره خونه سخت هم هست، طلات رو نباید میفروختی که توقعش زیاد شه ولی تو خرج عروسی و وسایل باید یکم کوتاه بیای یا حتی خونه که یه خواب باشه، طرف باید داشته باشه که خرج کنه دیگه! وقتی نداره جز اعصاب خوردی چی داره براتون؟

اینکه میگن کوتاه نیاین و کم توقع نباشید رو اشتباه معنی نکنید! توقعت اندازه وسع طرفت باشه بالاخره اون آدم انتخاب خودته دیگه اگه قرار باشه من از همسرم توقع خونه ۲۰۰ متری بالاشهر داشته باشم زیادیه چون از اول هم میدونستم نداره ولی اگه راضی بشم برم جنوب شهر تو یه خونه ۴۰ متری اون میشه کم توقعی چون میدونم بیشتر از اینا داره! حالا شما هم اگه میتونی خونوادش رو راضی ‌کنی به حرفشون عمل کنن خب چه خوب ولی اگه نمیتونی باهم کنار بیاید واقعا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده شوره شوهرتو خانوادشو با هم ببرن عرضه ندارین خرج کنین گکه میخورین زن میگیرین اگه الان پا پس بکشی ...

خانم این چه طرز صحبته از کجا اومدی عقده چیو داری فکر نمیکنی استارتر ناراحت میشه داری به شوهرش فحش میدی متاسفم براتون

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.