2777
2789
عنوان

عروسی و جهاز و خونه .شما بیاید قضاوت کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 98 پست
فقط اومدن گفت از برج ۲به بعد آماده باشید برا عروسی همین حرف هیچیو نزدن

عجب!شرایط پیچیده آیی شد میگم نمی‌تونید مهمونا رو کم کنید عوضش تالار بگیرید؟

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اشتباهت این بوده که طلا فروختی برای اجاره خونه مجردی شوهرت فروختن طلا فقط برا خریدن خونه ارزش داره

عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهت این بوده که طلا فروختی برای اجاره خونه مجردی شوهرت فروختن طلا فقط برا خریدن خونه ارزش داره

همونموقه هم میدونستم اشتباهه کارم

ولی دلم برا شوهرم سوخت که حتی خونوادشم کمکش نمیکنن

قشنگه بعد شب تیره روشنی صب..✨
فقط اومدن گفت از برج ۲به بعد آماده باشید برا عروسی همین حرف هیچیو نزدن

ببین مادرت یا پدرت باید با خانواده شوهرت حرف بزنن که ما تو خونه مراسم نمیگیریم باید تالار باشه و اینکه هنوزم پسرتون جهازشو نخریده پس هر وقت تکیمیل شد عروسی میگیریم 

به تظرم بابات بگه بهتره

......
میدونی گرون شده کباب پرسی 12شده پرسی 24خدایی نمیشه گفت تقصیر خانوادن شوهره همه مردم شکه شدن با این ب ...

اخه میگن تو خونه هم خودتون باید عروسی بگیرین

حتما هم بااااید بگیری چون تک پسری🤐🤐

عجب!شرایط پیچیده آیی شد میگم نمی‌تونید مهمونا رو کم کنید عوضش تالار بگیرید؟

دقیقا مشکا اینه که حاضر نیستن مهموناشونو کم کنن میگه یه پسره باید همه رو دعوت کنیم😑

ببین مادرت یا پدرت باید با خانواده شوهرت حرف بزنن که ما تو خونه مراسم نمیگیریم باید تالار باشه و این ...

آخه لامصبا نمیان حرف بزنن تکلیفو معلوم کنن

فک‌کنم میخوان بمونن دیقه ۹۰ که نشه چیزی گفت

آخه لامصبا نمیان حرف بزنن تکلیفو معلوم کنن فک‌کنم میخوان بمونن دیقه ۹۰ که نشه چیزی گفت

خوب شما یه شب پاشید برید خونشون یا به مامانت بگو شام دعوتشون کنه باید یکم درمقابل پسرشون لحساس مسئولیت کنن

......
خوب شما یه شب پاشید برید خونشون یا به مامانت بگو شام دعوتشون کنه باید یکم درمقابل پسرشون لحساس مسئول ...

من شهر حودمون نیستم

تا برم طول میکشه😔

عین من که همش کوتاه اومدم نه جشن عقد برام گرفتن نه عروسی کادوهاشونم که همش لباس های حراج شده و آف خورده بود.

کل جهاز هم با خودمون بود. حالام مادرشوهرم میاد خونمون مدام میگه مواظب وسایلت باش که اگه خراب بشن دیگه نمی تونید تو این گرونی بخرین. می ترسه پسرش تو خرج بیفته

عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا
😑😐از خودشون خجالت نمیکشن واقعن  

نه اصلا پر رو هم هستن توي خونه ما هم نشستن خونه خودشونو اجاره دادن پولشو ميگيرن، سالي يه بار هم مسافرت و بخور و بخور و فلان با ما دارن، جهاز منم آورده بودن توي خونه داشتن استفاده ميكردن، بهترين سوغاتي رو هم نياريم براشون بغض ميكنن و گريه و مظلوم بازي كه آبرومون رفت پسر بزرگ كرديم ببين چي آورده برامون و ... منم چپ و راست بهم تيكه ميندازن و اذيتم مي كنن